Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

IAN KERSHAW Hitler * 1.p. SID/KOVANTINEN ENSIPAINOS kansipaperein 2009 SID Führer Natsi-Saksa Berliini Kolmas valtakunta Toinen maailmansota WWII * kultti "paksu" * Suom. Ilkka Rekiaro

"Adolf Hitler (1889-1945) oli taiteilijahaaveissaan nuorukaisena pettynyt, sivistymätön itseoppinut, jolla ei ollut kokemusta valtionhallinnosta. Silti hän alisti hallintaansa Saksan poliittisen eliitin ja ohjasi kaksitoistavuotisen valtakautensa aikana maan katastrofaaliseen uhkapeliin, jonka tavoitteena oli koko Euroopan alistaminen ja ytimenä järkyttävä, ennen näkemätön kansanmurhasuunnitelma.

Miten hän saattoi onnistua? Kuinka Adolf Hitler oli mahdollinen?

Hitler oli taitava demagogi ja käytti hyväkseen vastustajiensa heikkouksia, mutta henkilönä hän oli hämmästyttävän ontto. Henkilökohtaisen elämänsä Hitler piti tarkoin salassa, ja hänen koko olemuksensa tuntuu sisältyvän Führerin rooliin, jota hän esitti täydellisesti. Führerin valta juontui vain osin Hitleristä itsestään: sitäkin enemmän se oli saksalaisen yhteiskunnan tuotosta.

Ian Kershaw'n suurteos on loputtoman kiehtova kertomus miehestä, joka sinetöi miljoonien ihmisten kohtalon ja jonka nimi on jäänyt historiaan symboloimaan äärimmäistä pahuutta."

 


kuvan kirja  *


OTAVA 2009, SID/KOVAKANTINEN, 1.p. 954s, kuv., kansipaperit

KUNTO: HYVÄ K3 *


Huom!
POSTITUSKULUT LISÄTÄÄN  (7,00 EURO). RAHAT TILILLE, KIRJA(T) POSTIIN.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEEMME!
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

19,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.11.2019 20:39
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.