Kuvaus

ICE AGE MAMMUTTIPAKKAUS 1, 2 ,3 & 4

ICE AGE - JÄÄTIKÖN SANKARIT 1

VALMISTAUDU KAIKKIEN AIKOJEN VIILEIMPÄÄN ANIMAATIOSEIKKAILUUN! PAHAA PAKKASTA PAKENEVA JOUKKO MITÄ HULLUNKURISEMPIA OTUKSIA SUUNTAA KOHTI ETELÄÄ JA SOTKEUTUU HILLITTÖMÄÄN SEIKKAILUUN PÄÄTTÄESSÄÄN PALAUTTAA IHMISLAPSEN OMIENSA JOUKKOON.

VALMISTUSVUOSI 2002

KESTO 1H 18MIN PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA

ICE AGE 2 JÄÄTIKKÖ SULAA

TUHOLAISTULVALTA TURVAAN PYRKIVÄT MANNY, SID DIEGO JA JYRSIS LÄHTEVÄT HULVATTOMALLE MATKALLE HALKI SULAVAN JÄÄTIKÖN. MATKAN VARRELLA HE TÖRMÄÄVÄT MYÖS NAARASMAMMUTTI ELLIEEN, JOKA SULATTAA JÄÄN SIJASTA MANNYN SYDÄMEN.

VALMISTUSVUOSI 2006

KESTO 1H 27MIN PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA

ICE AGE 3 DINOSAURUSTEN AIKA

JÄÄTIKÖN LEMPISANKARISI OVAT TÄÄLLÄ TAAS TARJOILEMASSA VAUHTIA, VAARALLISIA TILANTEITA JA MAMMUTTIMAISIA HUPIA! SUURIMMASSA SEIKKAILUSSAAN JOUKKOMME LÖYTÄÄ KADONNEEN DINOSAURUSTEN MAAN, KUN TAAS JYRSIS MENEE PÄHKINÖIKSI KAUNIISTA JYRSIINASTA!

VALMISTUSVUOSI 2009

KESTO 1H 30MIN PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA

ICE AGE 4 MANNERTEN MULLISTUS

JYRSIKSEN AIKOJEN ALUSTA HIMOITSEMAN TAMMERTERHON TAKAA-AJOLLA ON TÄLLÄ KERTAA MAAILMAA MULLISTAVIA SEURAAMUKSIA. SE LAUKAISEE TAPAHTUMAKETJUN, JONKA SEURAUKSENA MAAPALLOMME MANTEREET ALKAVAT LIIKKUA JA MANNY, DIEGO SEKÄ SID TEMPAISTAAN USKOMATTOMIMMILLA SEIKKAILULLE IKINÄ! MYRSKYÄVIEN VALTAMERTEN VANAVEDESSÄ, SID KOHTAA KAUAN SITTEN KADOTTAMANSA ÄREÄNSÄ ISOÄITINSÄ JA LAUMA SAA VASTAANSA MONENKIRJAVAN JOUKON MERIROSVOJA, JOTKA OVAT PÄÄTTÄNEET ESTÄÄ HEIDÄN KOTIPALUUNSA.

VALMISTUSVUOSI 2012

KESTO 1H 24MIN PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA

YHTEISKESTO YHTEENSÄ KAIKILLE 5H 41MIN

KELMUISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

17,95 €
Sulkeutuu 96 vrk 16 h 54 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

17,95 € Sulkeutuu 96 vrk 16 h 54 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.