Kuvaus

Myyn osan kokoelmastani. Icom IC-R70 on saanut 4/5 tähteä (dxing.com) ja se on arvosteltu käyttäjien keskuudessa korkealle: 4.8/5 (eham.net). Se on nelisyntetisoitu (!) radiolaite, jonka taajuusalue on 100 kHz-30 MHz.

Icomilla on 100 Hz:n näyttö (!) ja sisäänrakennettu preselektori sekä viritysnopeudeksi voi valita jopa 3 nopeutta: 10 Hz, 100 Hz ja 1 kHz. R-70:llä on paljon hienoja ominaisuuksia (!), kuten Pass Band Tuning, Notch, HAM/GEN -valinta ja monta muutakin hienoutta. 

Kuvassa myynnissä oleva Icom vastaanottaa 6080 kHz:n taajuudella Voice of American englanninkielistä ohjelmaa Botswanasta kello 22:36 eli 19:36 UTC. Liikennevastaanottimen kanssa tulee virtajohto, ohjekirja ja ulkoinen kaiutin (IC-SP3 jossa Icomin logo oikeassa ylänurkassa. Kaiuttimen arvo on 40 €). Kaiutin on kuvassa pölyinen ja logon yläpuolella naarmu.

EI POSTITUSTA. NOUTO Espoosta. On myös monta muuta mahdollisuutta noudon suhteen; esim. tapaaminen Helsingissä silloin kuin ostajalle sopii. Lähempää hakeva voi tulla Kamppiin ja sopia tapaamisen esim. Suomalaisen eteen. Vastaavasti kauempaa hakeva voi tulla esim. junalla Rautatieasemalle taikka kaukolinjan bussilla Helsingin Kamppiin, jossa laiturin kohdalla tapaaminen.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

317 €
tai
Sulkeutuu 39 vrk 4 h 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

317 € Sulkeutuu 39 vrk 4 h 17 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.