Kuvaus

"Joku on nähnyt minut, Ida ajatteli. Poika tiesi minun nimenkin. Tuntui, että nimi väreili vieläkin ilmassa. Ida. Koko maailma näytti äkkiä aivan erilaiselta. Kaikki värit kirkastuivat meressä, tuntureilla ja taivaassa ja loistivat ihmeellisesti. Ida ei ollut tiennyt että maailma saattaisi olla näin kaunis. Hän oli olemassa, tunsi oman hengityksensä, kätensä, joka oli pojan kädessä, jalkansa, jotka kävelivät pojan kanssa kohti aittaa, vartalon, joka liikkui keveänä mekon sisällä, tunsi ristin kaulan ihoa vasten, tunsi oman itsensä ääriviivat."

Ida syntyy vuonna 1866 Pudasjärvellä katovuosien runtelemaan Suomeen. Hän joutuu muutaman kuukauden ikäisenä norjalaisen kauppamiehen mukana Pohjois-Norjaan Vesisaareen, mistä hän ajautuu Kåfjordin kaivoskylään. Idan tarina kertoo elämän sattumanvaraisuudesta kriisiaikoina sekä juuriltaan tempaistun ihmisen identiteettiongelmasta, ulkopuolisuudesta ja mihinkään kuulumattomuuden tunteesta. Kirja kertoo myös äidinrakkaudesta ja sen kauas kantavasta voimasta.

HUOM! HUOM! Kohde voidaan myös sulkea etuajassa. Mikäli haluat että kohde suljetaan etuajassa, laita viestiä tai laita kommentti kysymys-osioon.

Tutustu myös uudistettuun verkkokauppaani, siellä on lisää tuotteita

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 7 vrk 7 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 7 vrk 7 h 21 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.