Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Ihana nainen -hyväntekeväisyyshuutokauppa

Helena Kangas: ”Kevään henki" (öljy, akryyli ja ruusukvartsi kovalevylle, koko: 120 x 80 cm)

Vapaan Taidekoulun opiskelijat kuvaavat teoksissaan rintasyöpäleikkauksen läpikäyneen naisen. Elävänä mallina poseerasi Marjut Keski-Korpi, joka on Loving white style -blogissaan kertonut avoimesti rintasyövästään. Katso koskettava video Marjutin kohtaamisesta taiteilijoiden kanssa tästä.

Oman kehon pysyvä muutos on jokaiselle kova paikka. Jokainen ihminen on ihana, vaikka keho ja mieli olisivatkin kokeneet kovia. Ihana Nainen -projektin tavoitteena on vangita ihmisen kokonaisvaltainen kauneus, joka kumpuaa usein ulkoista kauneutta syvemmältä – ihmisen persoonasta, kokemuksista ja asenteesta.

Ihana Nainen -projektin taulut ovat myytävänä Huuto.Netissä, ja niiden tuotot lahjoitetaan suoraan Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksen lahjoitustilille naisten syöpien tutkimukseen. Taulut ovat noudettavissa Söderkullasta (Arla Oy, Kotkatie 34). Myös omakustanteinen kuljetus on järjestettävissä.  

Arla on Ihana-brändillä mukana Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksessä, jonka avulla tuetaan naisten syöpien tutkimusta. Yhteistyökumppanuus näkyy Ihana nainen -näyttelyn ja -huutokaupan lisäksi Roosa nauha -kampanjatuotteena; yhdestä Arla Ihana Greek-Style Jogurtti Vadelma-Valkosuklaakakku -kampanjatuotteesta lahjoitetaan yksi euro Roosa nauha -keräykseen. Lisätietoja: www.arla.fi/ihana

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
300 €
Ilmoitus on sulkeutunut 9.11.2018 14:52
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.