Tuote on myyty käyttäjälle Henkkaar hintaan 20 €

Kuvaus

VOIT TARJOTA MYÖS!

Ooono on uusi paras ystäväsi liikenteessä. Ooono liikennevaroitin varoittaa nopeusvalvontakameroista ja vaaroista liikenteessä. Varoitukset tulevat valoilla ja hälytysäänillä.

Superkätevä varoitin autoilijalle ja muille tielläliikkujille. Ooono -liikennevaroitin varoittaa nopeusvalvontakameroista ja liikenneonnettomuuksista ja ruuhkista reaaliaikaisesti, jotta jokapäiväinen tiellä liikkuminen olisi mahdollisimman turvallista. Ooono kattaa nopeuskamerat ja tievaarat yli 50 maassa, joten tämä liikennevaroitin on myös täydellinen apuri ja teiden kaveri myös ulkomaan reissuilla! Liikennevaroittimen saa kiinnitettyä tuulilasiin tai kojelautaan.

Ooono liikennevaroittajaa on helppo käyttää, ja lisäksi se on näppärä ja tyylikäs, eikä vie liikaa tilaa ajoneuvossa. Liikennevaroittimen kanssa yhteensopiva sovellus antaa sinulle mahdollisuuden säätää hälytysäänen voimakkuutta, varoituksen ennakkoa ja sitä, mistä sinua varoitetaan. Sovelluksessa näet lähimmät varoitukset ja voit ennalta katsoa reittisi varoitukset jo ennen matkaan lähtöä. 

Liikennevaroittimen käyttöönottoa varten tarvitset App Store:sta tai Google Play-sovelluskaupasta löytyvän Ooono connect -sovelluksen, joka ei edellytä erillistä tilausta, liittymä tai sitoutumista. Sovellus on 100% ilmainen käyttää, ja se yhdistää liikennevaroittimen bluetoothilla automaattisesti puhelimeesi tai älylaitteeseesi. Tyylikäs, näppärä ja helppo käyttää. Uusi ooono connect sovellus antaa sinulle mahdollisuuden säätää hälytysäänen voimakkuuttta, varoituksen ennakkoa ja sitä mistä sinua varoitetaan. 

Sovelluksesta voit nopeasti katsoa ennen lähtöä, onko matkalla mahdollisesti vaaroja tai kameroita, joten olet kätevästi aina ajantasalla ja saat vaaratiedot etukäteen tietoosi, mikä taas tekee reittien suunnittelusta helpompaa.

Ooonoo liikennevaroitin hälyttää piippaamalla ja valoa vilkuttamalla lähestysvästä kamerasta tai tiellä olevasta vaaratilanteesta. Varoitus herättää sinut olemaan erityisen tarkkaavainen! Liikennevaroittimella voit myös itse varoittaa muita autoilijoita, sillä yksi painallus varoittaa muita liikkuvasta kamera-autosta tai tutkasta, ja kaksi painallusta varoittaa muita tiellä olevasta vaarasta. 

Liity Ooono yhteisöön, jolloin parannat tieliikenneturvallisuutta ja lisäksi vältyt turhilta sakoilta!

Ominaisuudet:

 • Varoitukset reitillä: Valitse reitti ja näet varoitukset ennen lähtöä
 • Paristojen kesto jopa kaksi vuotta, ei latausjohtoa rajoittamassa Ooonon paikkaa
 • Varoituksten yleiskatsaus: näet lähimmät varoitukset
 • Yli kaksi miljoonaa aktiivista käyttäjää ja yli miljoona raporttia joka kuukausi 
 • Euroopan suurin ennalta asetettu kameratietokanta. Jatkuvasti laajeneva tietokanta yli 50 maassa
 • Plug and Play: vain yksi painike, helppo käyttää  
 • Ei vaadi tilausta, täysin ilmainen käyttää
 • Sovelluksessa on mahdollista säätää asetukset omille ajotavoille sopiviksi
 • Koko 12x44mm
 • Toimii 3V CR2450 paristolla
 • Täysin laillinen käyttää
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

20 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 26.5.2022 18:42
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.