Kuvaus

Korkeus 29cm. Kaadin on muuten ok-kuntoinen, mutta on epäselvää, onko kahvan ylemmän kiinnityskohdan alareunassa häikkä/vaurio, vai kuuluuko kohdan olla tuollainen (ks. kuvat). (Lasitavaroissa näkee välillä aika erikoisiakin "valuvikoja" yms., jos ne vioiksi katsotaan.) Jos ostat kaatimen koristeeksi tai keräilyyn, ei seikalla tarvitse olla merkitystä, sillä esteettisessä mielessä paikka jää varsin pimentoon, koska se on ylemmän kiinnityskohdan alareuna. Jos kyseessä on murtuma, ei kaatimen kestävyyttä käytössä voi siinä tapauksessa taata. Laitan varmuuden vuoksi kuntoluokitukseksi tyydyttävän.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

45 €
tai
Sulkeutuu 15 vrk 23 h 52 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

45 € Sulkeutuu 15 vrk 23 h 52 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
23.7. klo 23:51

onko kahva sen näköinen ettei kestäisi arkikäytössä? en näistä kuvista kunnolla hahmota, onko kaadin syvä merensininen vai harmaansininen (pitäisi sopia iittala sade väristen vesilasien kaveriksi)

24.7. klo 15:06

Hei! Laitan tietoa väristä yksityisviestinä. Kahva on hyvin (normaalilla tavalla?) kiinni. Kestävyyttä arkikäytössä en osaa arvioida, vastaavasta ei kokemusta. Mutta: kaadinta voi nostaa reunoista ja pohjasta, silloin kahva ainakin kestää.