Tuote on myyty käyttäjälle esa1967 hintaan 51 €

Kuvaus

KATSO KOHTEEN YKSITYISKOHTAISIA LISÄKUVIA (kpl) ALEMPANA, kohteen kuvaustekstin jälkeen!!!

KOHDE ILMAN LÄHTÖHINTAA JA HINTAVARAUSTA!!! WANHA AITO IKL TULITIKKUASKI ALKUPERÄISILLÄ SINI-MUSTILLA TULITIKUILLA, TÄYSIN KOSKEMATON!!! Harvinainen esine ja upeakuntoinen!!! Täysin käyttämätön ja alkuperäiskuntoinen,  yhtään tikkua ei ole raapaistu ja askin raapaisupinnat ovat koskemattomat. Priima wanha aito IKL-esine!!!

Kts. Alapuolella oleva Museoviraston nettilinkki vastaavaan esineeseen

https://hkm.finna.fi/Record/hkm.HKMS000005:km0000n9bv

 Katso erittäin tarkat lisäkuvat alempaa, joista kunto ja yksityiskohdat tulevat erittäin hyvin esille! Mikäli haluat tulla tutustumaan esineeseen ennen kohteen sulkeutumista, niin ota yhteyttä. Myyjä: Oy Kauppahuone Ducat Ab Ltd. Sijainti: Uusikaupunki.

Aiheen Hakusanoja: IKL, Lapuan Liike, Sinimustat, Suojeluskunta, Suomi, Saksa, Jatkosota, Talvisota, Vapaussota, Venäjä, Neuvostoliitto, Puna-armeija, cccp, ase, puukko, pistin, pistooli, kivääri, ilmakivääri, ilmapistooli, konepistooli, konekivääri, tykki, WW1, WW2, Sotilas.

TERVETULOA HUUTAMAAN!!! KATSO ja KLIKKAA MYÖS MUUT ERITTÄIN MIELENKIINTOISET JA ERIKOISET KOHTEENI

Katso myyjän kaikki kohteet

ESINEILLE TÄYSI 100% PALAUTUSOIKEUS. Ostaja maksaa lähetyksen, postikulut kotimaassa Postin hinnaston mukaan joko tavallisella 1LK kirjeellä 1,50eur tai Huutonetin S-Huutopaketti(seurantakoodi) 5,95eur tai Postin uudistetun hinnaston mukaan: Numerolla-paketti(seurantakoodi) 8,90eur, jossa vastaanottajan saapumisilmoitus tulee tekstiviestillä tai perinteinen Postipaketti(seurantakoodi) 10,90eur, jossa vastaanottajan saapumisilmoitus tulee perinteisesti postilla. Maksu 3vrk sisällä kohteen sulkeutumisesta ja lähetän välittömästi, kun rahat näkyvät tilillä. Nouto ja käteismaksu, myös mahdollinen. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin. INTERNATIONAL BIDDERS WELCOME!!! Payment methods(I only accept) Bank wire transfer (IBAN and BIC/SWIFT) or Cash, advance payment.

 

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
51 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.7.2018 22:45
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.