Kuvaus

[AC1215]

HYVÄSSÄ / UUDENVEROISESSA ISKUSSA oleva  kovakantinen ensipainos VANKILA stoorien diggareille.


Ilkka Puhakka: Mitä silmät ei nää

Suomesta maailmalle levinneen "villasukkalähetyksen" isä,  Ilkka Puhakka kuvaa humoristiseen tapaansa viisitoista vuotta (1993-2008) kestäneitä Venäjän ja Itä-Euroopan vankilamatkojaan. Kirjan nimi on peräisin Juha Tapion laulusta, joka syntyi Murmanskin-vankilakiertueella.

Kirja on kolmas osa trilogiasta, jonka ensimmäinen osa, Enemmän elämää, ilmestyi vuonna 1996 Karas-Sanan kustantamana ja saavutti suuren suosion. Trilogian toisen osan, Toivontuojat - Karhukopla Itä-Euroopan vankiloissa, teki Marjo Puhakka. Tässä kirjassa Puhakka kertoo kohtaamistaan ihmisistä ja tekee inventaariota kuluneista vuosista. Edesmennyt "Klinu", entinen elinkautisvanki Reijo Loikkanen johdatti Puhakan Venäjän vankien muurien sisälle ja oli vuosia tämän työtoverina. Mustavalkoinen kuvaliite sekä kartta, josta näkee, missäpäin sukkalähetystä on harjoitettu.

Toimittanut Marjo Puhakka

1. painos

Gummerus Kirjapaino Oy, Jyväskylä 2008

VANKILA - NICKY CRUZ - JUOKSE POIKA JUOKSE - KYÖSTI ERKINKORPI - KURE -

VOITTOHUUTO ja PK. 3.75e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.   

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12. 

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta pyrin silti aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2,95 €
tai
Sulkeutuu 16 vrk 6 h

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,95 € Sulkeutuu 16 vrk 6 h

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.