Tuote on myyty käyttäjälle The_Duke hintaan 100 €

Kuvaus

ILKKA SYSIMETSÄ SOULSET Kaukana pohjoisessa / Sääli on sairautta (1968) 7 Inch 45 RPM Single. Columbia MY 152 Stereo. Alkuperäinen suomalainen painos vuodelta 1968. Levy ei sisällä kuvakantta eikä ole sisältänyt sitä edes uutena.

Kyseessä on harvinainen ensimmäinen painos, joka julkaistiin Ilkka Sysimetsän nimellä (etiketeissä ei siis lue taiteilijanimi Frederik eikä Anssi Savioja vaan Ilkka Sysimetsä). Wikipedian mukaan painos olisi ollut vain 50 kpl, mutta eipä taida olla kovinkaan uskottavaa.

A-puolen matriisinumero on PC 227 ja B-puolen PC 228 (merkitty koneellisesti)

Levy on VG kunnossa, valaistuksen alla hieman ohutta naarmua siellä täällä (ei mitään pahoja naarmuja), ehdottomasti keräilykuntoinen kappale, ja soi kyllä hyvin.

Maksutapa Paypal, käteinen tai tilisiirto. Postikulut lisätään hintaan.

POSTIKULUT (SUOMEEN):
- 1-3 levyä (tai 1 tuplalevy ja 1 normaalilevy) huutopakettina Matkahuollon kautta 5.95 euroa
- 4-20 levyä huutopakettina Matkahuollon kautta 6.95 euroa
- 1-6 levyä postin kautta seurantakoodilla 8.10 euroa
- 1-2 singleä tai EP-levyä kirjeenä postin kautta 2.80 euroa
- 3-4 singleä tai EP-levyä kirjeenä postin kautta 5.60 euroa

HUOM! Pyydä kohteesta tarpeen mukaan lisätietoja ja -kuvia suoraan mailitse jvilhunen@hotmail.com. Myös levyn näyttäminen tai kuuntelu Varkaudessa liikkeelläni järjestyy. Jukka Vilhunen 050-3002111. Ei hintavarausta, onnea huutoihin!

UUSI HIFI /LEVYKAUPPA AVATTU VARKAUTEEN

Olen avannut 6.4.2017 Varkauteen osoitteeseen kauppakatu 21 LH2 uuden käytettyjen äänitteiden ja stereolaitteiden liikkeen nimeltään JV Records (HiFi/Levykauppa). Olen avoinna arkisin klo 11-17 ja lauantaisin klo 9-15 ja tarvittaessa muulloinkin puhelinsoitolla (asun aivan liikkeen lähellä). Liikkeessä on kaupan LP-levyjä, CD-levyjä, levysoittimia, kasettidekkejä, virittimiä, vahvistimia, viritinvahvistimia, CD-soittimia, kaiuttimia sekä yhdistelmästereolaitteita. LP-levyjä ja stereolaitteita tulee uusia ja poistuu myynnin kautta. Tervetuloa tutustumaan ja mahdollisesti myös tekemään kauppaa. Lisäpalveluna huollan ja korjaan asiakkaille stereolaitteita, mutta tällä hetkellä on valitettavasti parin viikon jonot alkurysäyksen vuoksi. Laitteita ja levyjä myydään suoraan liikkeestä ja esim. huutokaupan kautta täällä huutonetissä. Laitteita ja levyjä tullaan kauppaamaan myös yrityksen omilla nettisivuilla www.jvrecords.fi, jotka ovat valitettavasti ajan puutteen vuoksi vielä keskeneräiset.

Savon sanomissa julkaistuja kuvia liikkeestäni voit katsoa klikkaamalla alapuolella näkyvää linkkiä

Elämänmuutos: insinööri myy nyt vanhoja vinyylilevyjä
http://www.savonsanomat.fi/savo/El%C3%A4m%C3%A4nmuutos-insin%C3%B6%C3%B6ri-myy-nyt-vanhoja-vinyylilevyj%C3%A4/979931

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
100 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.7.2018 21:17
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.