Kuvaus

Ennen 2. Maailmansotaa oli Saksassa ilmailu suurelta osin purjelento kone. Syy  oli se, että 1. Maailmansodan rauhassa oli kielletty lentokoneiden valmistus maaperällä kiellettyä ja ne olisi täytynyt kaikki ostaa Ranskasta, Englannista tai USA:sta. Moinen raukkamainen ja sortava rauhansopimus oli suuri rasite koko ihmiskunnalle.

Muistomerkki on Rhön alueelta ja arveltu 1930 vuodelta. Paino 1188g, kiveä ja metallia. Saksan ilmailu liitto on merkki kolme päällekkäin lentävää lokkia. Myös Saksan lentäjillä oli kauluslaattana vastaava merkki, he olivat silloin Luftwaffe miehiä. Merkillä on perinteitä. Ilmailu on myös kansainvälistä ja sen parissa puuhaavat hyvin international henkisiä. Vielä kymmen vuotta sitten tuijotti moni Suomessa ilmailu asioissa vain kohti USA:ta, mutta nyt, olemme itse EU ja "meidän oman EU-maan sisällä" on paljon mielenkiintoista katsottavaa ja ilmailu lentokone alan ihmiset puhuvat kaikkialla englantia. Voidaan sanoa jopa, että lentokone ilmailu asioissa on Eurooppa edellä USA:ta, paitsi ehkä heidän military Air Force asioissa. USA sijoittaa koko ajan miljardeja, jotta heidän ilmavoimat olisivat hyviä. 

Osa ilmailu asioista kiinnostuneista matkustaa jo Balkanille, osa Turkkiin, Venäjälle jne.. sillä jokapuolella on vakavasti asioihin suhtautuvia ja ammattitaitoisia ilmailu alan ihmisiä.

MIL18NV306 Lentokone ilmailu merkki käytetty ja aito, kohde on Hampurissa, Saksa  Sokkeli on kalkkikiveä ja lintu figuuri on metallia, johon ei magneetti tartu. On 100% aito !

Ihan jokainen suomalainen purjelentokone ihminen on heti perillä asiasta, kun kuulee tämän paikkakunnan nimen, Rhön.  Alue on Saksan Hessen ja Baijerin rajalla ja ihanteellinen purjelento harrastukselle, sillä laakea aava ymärillä ja yksi napakka 900m korkea kumpu. Kummun laella on yhä seisomassa kotka muistomerkki kaikille niille ilmailu lentokone harrastajille, jotka ovat paikalla sadan vuoden ajan käyneet. Monet heistä tulivat kuuluisiksi ja monet heistä myös menehtyivät traagisesti.

Jokainen ilmailu lentokone ihminen tekee vähintään kerran elämässään "pyhiinvaellusmatkan" tälle Röhn kukkulalle, loppumatka kukkulan huipulle on helppo tehdä.  Paikka sijaitsee lähellä FULDA kaupunkia, suurinpiirtein keskellä Saksaa. Saksan etelässä on Alpit ja sieltä voi myös liukuvarjolla ja riippuliitäjällä tehdä elämyksiä, mutta muista vaara !  Alpeilla on solaan "imeviä " virtauksia ja se voi tarkoittaa onnettomuutta. Juuri siksi Wasserkuppe Röhn alue on hyvä, että se on liki ainoa 950m kumpu ja ympärillä ihanaa maastoa ja aluetta, joilta saa nostoa...purjelentokone 

Ihan aivan jokainen purjelentokone ja kevyt lentokone (Ultra-Light) lentäjä on kuullut paikasta ja ehkä käynyt myös itse paikan päällä, varmaan myös moni Suomesta. Itsekin olen toki paikalla piipahtanut. Traditiot velvoittaa.

lentokone pienoismalli ilmailu purjelentokone riippuliitäjä laskuvarjo 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   

Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana.

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Ostan ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu, tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. 

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi 100%:sti takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella. Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

114,98 €
tai
Sulkeutuu 67 vrk 14 h 3 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

114,98 € Sulkeutuu 67 vrk 14 h 3 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.