Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Pinssi neulamerkki on Saksasta ja vuodelta 1935.    Silloin oli Reichsluftschutzbund niminen liitto, joka halusi rakentaa pommisuojia ja parantaa siviilien mahdollisuuksia säilyä hengissä, jos mahdollisesti syttyy sota (jälleen) . Valitettavasti oli koko homma "tuhoon tuomittu" sillä valtaa ja ääntä pitävät johtajat elivät    EDELLISEN SODAN varjossa ja käsityksessä, kuinka oli silloin toimittu ja ajateltu.  He vertasivat idioottimaisesti kokemuksia sodasta 1. Maailmansodan tapahtumiin !!!!!!!!!!!

Mutta maailma muuttuu joka päivä ja ihmiset voivat muuttua jopa julmemmiksi ja samalla vieraan maan eliitti keksii uusia massatuho aseita.    Usein on niin, että ei osata edes kuvitella mahdollista tulevaa sotaa oikein, vaan eletään jossain vanhoissa kuvitelmissa. ( Aivan kuten nykyään, 3. Maailmansota olisi ohi kolmessa tunnissa ja suurin osa ihmiskunnasta kuollut, paitsi kuulemma amerikkalaiset, jotka seuraisivat TV:stä sodankäyntiä. Sanotaan, että moni maa sotisi viimeiseen mieheen asti juuri Amerikan puolesta. 

Merkki on traaginen muisto tästä virheestä, sillä länsi liittoutuneiden terroristi pommitukset kohti Saksan siviili kaupunkeja oli teko, jonka kuolonuhreiksi joutui 800,000 siviiliä, suurin osa saksalaisia lapsia ja naisia, kertoi surullinen tilasto Saksasta vuodelta 1945. 

A18MA509 Merkki Pinssi peltiä ja vuodelta 1935 on aito Hakaristi aikakauden muisto. Kohde on Hampurissa, Saksa.

Yllätys, johon ei osattu varautua oli myös atomipommi sota, jossa Japanin kaupungit  Hiroshima ja Nagasaki olivat äkkiä keskellä radioaktiivista myrskyä. Kansa ei ymmärtänyt radioaktiivisen pommin säteilyvaaraa ja siviilejä kuoli sodan jälkeen runsaasti, vasta kun äidit rupesivat saamaan näissä kaupungeissa 99,9%:sti vain epämuodostuneita vauvoja, heräsi epäilys, ettei amerikkalaisten pommi ollut ihan vaan paineaaltoa  vaan paljon pirullisempi ase. 

Näihin ei voitu varautua.

Nykyaikana juuri päättyneessä Robotti-sotilas konferenssissa sovittiin, että kaikkia robotti lentokoneita ja sotilaita ajoneuvoja pitää ohjata ihminen, ne eivät saa automatiikalla tappaa ihmisiä. Pahin robortti-keksintö oli iso "Paarma "  joka pistää kuolettavan piikin ja niitä voitaisiin lähettää vaikka vihollis-kaupunkiin satoja tuhansia pörrämään ja lentelemään ympäriinsä.  Se ei saa toimia automaattisesti, jolloin pieni lentävä myrkky-piikki robotti-paarma tunnistaisi ihmiskohteen ja pörräisi heti heitä kohti. Toistaiseksi päätettiin siis, ettei robotti tappaja saa olla automaattisesti ohjattu tappokone.  Mutta lentävät robotit ovat tappavia, jossain tuhannen kilometrin päässä leikkii ja ohjaa tappavaa robottia joku "sotilas " nimikkeellä oleva vihollis-ihminen ja tuho olisi kuin kuoleman enkelin lentoa.....

Nykyään lasketaan kylmästi, että jos jonkun valtion miehiä tapetaan/kuolee paljon  esim. sodassa , on esim. Afrikasta siirrettävä nuoria miehiä  eloonjääneille naisille, jotta maan kansa ei kuole sukupuuttoon. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan silloin kysy tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Usein tavara on maannut laatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä ja juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
 Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. 
 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu tällöin noudattamaan niitä toimitus-ja maksutapoja ja maksuaikoja, jotka ovat ilmoituksessa kerrottu.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

24,98 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.12.2019 23:10
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.