Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Ilonen talo on kertomus alemman keskiluokan perheestä, joka asuu pienellä paikkakunnalla Itä-Suomessa 1980-luvun alkupuoliskolla. Perheen kaksi tytärtä, Ruut ja Birge, taistelevat selviytymisestään perheen hajotessa isän henkisten ongelmien ja äidin alkoholismin vuoksi. Isän kuoleman jälkeen äidin juominen riistäytyy käsistä ja etenee kiihtyvällä vauhdilla kohti omaa tuhoaan. Tytöt elävät pelossa ja turvattomuudessa sekä joutuvat kohtaamaan häpeää ja paheksuntaa kyläläisten silmien edessä. Isosisko Birge on kapinallinen, kun taas pikkusisko Ruut on kodin arjesta ja äidistä huolehtiva sovittelija. Ruutin mielikuvitus ja hiljainen viisaus auttavat häntä kestämään perheen rikkonaisessa arjessa. Vähitellen siskosten mieli alkaa särkyä ja edessä on vaikea irtautuminen kodin lasisesta lapsuudesta kohti omaa elämää ja aikuisuutta.

Elokuva esitettiin YLE TV1:ssa kolmiosaisena tv-draamana syksyllä 2006. Se perustuu Kreetta Onkelin samannimiseen menestysromaaniin ja novellikokoelmaan "Tervetuloa paratiisiin".

Ohjaus ja käsikirjoitus: Maria Ruotsala

Pääosissa: Milka Ahlroth, Carl-Kristian Rundman, Marika Gröhn, Emmi Kukkonen, Taisto Reimaluoto, Martti Suosalo, Jessika Grabowsky ja Anni Ojanen

Kuvasuhde: 16:9 anamorfinen widescreen 1.78:1
Alue: 2, PAL
Ääni: Dolby Digital 2.0 suomi
Tekstitys: suomi ja ruotsi
Valmistusvuosi: 2006
Kesto: 152 min
K-15

Draama. Levy ja kannet hyväkuntoiset.

Myydään joko noutona kotoa tai ennakkomaksulla lähettäen. Postitusvaihtoehdossa ostaja maksaa kauppahinnan päälle postikulut 2,50 €. Postitus vain Suomeen. Yhdistelen postikuluja, mikäli sama ostaja ostaa useampia. 2 kpl DVD:n/Blu-ray:n postikulut 2,50 €, 3-4 kpl DVD:n/Blu-ray:n postikulut 5,00 € ja 5 kpl tai enemmän tulee Ärräpakettina/Postin S-koon pakettina postikuluilla 5,90 €.

Huom!
Katso myös muut kohteeni, joissa muutamia DVD- ja Blu-Ray-leffoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.9.2018 0:42
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.