Kuvaus

[AC1017]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen, hyvässä iskussa oleva kovakantinen painos historiallisten romaanien / Lotta Svjärd tarinoiden ystäville..

 

Imbi Paju: Suomenlahden sisaret

Kun katsoo toisen tuskaa

Kesäkuussa 1940 pikkulotat Laila ja Annikki ovat ystävyysvierailulla Virossa, kun äkkiä on palattava kotiin. Viro on miehitetty. Pian alkavat kyyditykset, joiden yhtenä kohteena ovat Viron lottien, Naiskodinturvan, jäsenet. Suomessa Lotta Svärd -järjestö kielletään toisen maailmansodan jälkeen fasistisena.

Imbi Pajun kirjassa Lailan, Annikin ja muiden entisten lottien tarinat sekä pienten maiden historia kulkevat rinnan suurvaltapolitiikan musertavien käänteiden kanssa. Miten menneisyyden tuskat siirtyvät seuraaville sukupolville? Syvästi inhimillinen kuvaus suomalaisten ja virolaisten naisten kohtaloista kertoo kahden kansakunnan vaietusta historiasta. Psykohistoriallinen teos avaa kylmän sodan aikana syntynyttä hiljaisuutta ja antaa tilaa uudelle tarinalle.

Kirja laajentaa marraskuussa 2009 ensi-iltansa saaneen samannimisen, kansainvälisestikin kiitetyn dokumenttielokuvan aiheita.

”Pidän tätä kirjaa [Suomenlahden sisaret] erinomaisen hyvänä kulttuurihistoriana ja kansanhistoriana. (…) Tämä on aiheen ja toteutuksen puolesta täysin kiitettävä kirja.” – Erkki Tuomioja

2. painos

LIKE

Otavan Kirjapaino - Keuruu 2011

VOITTOHUUTO ja PK.  3,75e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,25 €
Sulkeutuu 55 vrk 3 h 8 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,25 € Sulkeutuu 55 vrk 3 h 8 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.