Kuvaus

In Good Company  -  DVD
 

Dan Foreman (Dennis Quaid) on 51 vuotias ja hänellä menee hyvin ainakin suurin piirtein. Pitkäaikainen Sports America lehden myyntipäällikkö on juuri juhlinut lehtensä menestyksekkäintä vuotta. Edes hänen vaimonsa odottamaton raskaus, eikä vanhimman tyttären Alexin (Scarlett Johansson) lähtö tyylikkääseen ja hintavaan New Yorkin yliopistoon, saa Danin mieltä synkäksi vaikkakin kyllä hieman huolestuneeksi perheen taloudellisesta tilasta. Mutta kuten aina, hän pärjää kyllä.

Carter Duryea (Topher Grace) on 26 vuotias ja hänen elämänsä on mahtavaa enimmäkseen. Carter on nerokas nuorukainen, joka on omistanut elämänsä kansainvälisen Globecom konsernin huipulle kipuamiseen. Pian häntä lykästääkin, ja hänet valitaan konsernin äskettäin ostaman Sports American uudeksi myyntipäälliköksi Danin tilalle.

Danin ärtymys aseman alenemisen myötä ei vedä vertoja epäuskolle, joka hänet valtaa, kun 26 vuotias Carter vie hänen paikkansa. Tilannetta ei luonnollisestikaan helpota myöskään Carterin ja Danin tyttären Alexin orastava suhde..

 

Ohjaus
Paul Weitz

Näyttelijät
Dennis Quaid
Topher Grace
Scarlett Johansson
Marg Helgenberger
David Paymer
Clark Gregg
Philip Baker Hall
Selma Blair
Frankie Faison

 

Kesto
106 min

Tekstitys
Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja

K-3

R2

Suomijulkaisu

uusi (muoveissa)

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,98 €
Sulkeutuu 93 vrk 16 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,98 € Sulkeutuu 93 vrk 16 h 30 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.