Kuvaus

[12/16]

KLIKKA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ / UUDENVEROISESSA iskussa (muoveissa) oleva metallinen taulu MOOTTORIPYÖRÄ / INDIAN MOTORCYCLE diggareille.  Ostettu taannoin USA:sta.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ LAITAN TÄNNE NYT KOKO VUOSIEN VARRELLA KERÄTYN KOKOELMANI MYYNTIIN. JA NÄITÄ ON TULLUT KERÄTTYÄ JA PALJON. PÄÄOSIN TOSIN  (Vintage 40`s 50`s 60`s style) MOOTTORIPYÖRÄ ja JUOMA-AIHEISIA METALLITAULUJA, MUTTA MYÖS JOITAN MUUNLAISIAKIN.

OLEN OSTELLUT NÄITÄ VUOSIEN SAATOSSA YMPÄRI MAAPALLOA.

HUOM. KAIKKI NYT MYYNNISSA OLEVAT METALLITAULUNI ovat siis pääasiassa ns. "NEW PRODUCT" tauluja (Osa tosin jo 10-15 vanhoja), ellei siis ole erikseen merkitty, että ovat originaaleja esim. 40 tai 50 luvulta. (Niitä mulla on vähän, koska ne on hemmetin kalliita ja vaikea löytääkin sopuhintaisia siis.)

Upea sisustus esine anyway esim. Talleille, Man caveen, kotibaariin. ym. ym. you name it!
 

INDIAN MOTORCYCLE 1901 Live to ride - Metallinen taulu

Koko:  20.0 x 30.0cm 

- paino n. 149g

(Huom. samalla  PK:lla saa tulemaan 2-3 kpl näitä "metalliisa sisutustauluja")

VOITTOHUUTO ja PK. 3.25e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavast en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,95 €
Sulkeutuu 40 vrk 10 h 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,95 € Sulkeutuu 40 vrk 10 h 35 min
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.