Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myymme testikäytössä olleita FIR-ENERGY infrapunapusseja. Ilmoitamme aina käyttömäärän ajassa tai kerroissa. Määrä on luonnollisestikin arvio, mutta lähellä oikeaa.
Esim. Käytetty alle 10 kertaa

SEURAA ILMOITUKSIAMME KÄYTETYISTÄ. SAATAT LÖYTÄÄ LÄHES KÄYTTÄMÄTTÖMÄN POSKETTOMAN HALVALLA.

TÄSSÄ ON VUODEN (UUDEN) TAKUU.

 

TÄSSÄ HUUDOSSA MYYMME vain muutaman kerran käytetyn pussin. (Kun testaaja tai koekäyttäjä haluaa ostaa pussin omaksi, annamme hänelle hänen niin halutessa uuden pussin ja myymme testipussin täällä käytettynä).

 

 

Valmistajan tuotekuvaus:

Energiapussi on turvallinen, tehokas ja taloudellinen tapa poistaa kehoon varastoituneita myrkkyjä ja auttaa sinua tehokkaasti painonhallinnassa, selluliitin poistamisesssa, laihduttamisessa, palautumisessa urheilusuorituksen jälkeen. Se nostaa myös vireystasoasi.

Tuotteessa on älykäs ohjausteknologia koko makuupussiin, joka tuottaa syvälämpöä erittäin tasaisesti erittäin
lyhyessä käyttöajassa. Siinä yhdistyvät terveydenhoito- ja laihdutustoiminnot ilman mitään negatiivisia vaikutuksia ihmiskehoon.

FIR infrapunasäteily “Far Infrared Ray” hyödyntäminen on alkanut olemaan yksi eräistä tehokkaimmista ja turvallisimmista tieteellisistä metodeista painon pudottamiseen ja kehon peruskunnon ylläpitämiseen.

Urheilijoille Infrapunapussi soveltuu kehon palautumisen nopeuttamiseen ja sen teho on huomattu jo lukuisissa kliinisissä testeissä.

FIR infrapunasäteily “syvälämpö” on eräs lämpösäteilyn muoto, joka menee suoraan ihmisen ihon alle noin 3 – 10 cm syvyyteen suoraan lihaksiin, luihin ja elimiin, joka alkaa vastaavasti kiihdyttää elimistön verenkiertoa, solujen aktivoitumista ja uusiutumista. FIR infrapunasäteily auttaa ja vaikuttaa pieniin tulehduksiin, sterilointiin, haavojen parantamiseen, liikalihavuuden hoitoon, painonpudottamiseen, kehon palautumiseen ja yleiseen kehon hyvinvointiin.

FIR infrapunasäteily kontrolloi ja stimuloi painonhallintapussissa lähietäisyydeltä koko kehoa ja sen toimintaa erittäin tehokkaasti. Hyvinvointipussi on innovatiivinen, moderni ja erittäin tehokas tuote, jonka tulokset ovat kiistattomat. Infrapunapussi on helppo pitää myös puhtaana kyseisen erikoismateriaalin myötä. Painonhallintaan
ja painon pudottamiseen tuote luo aivan uuden ulottuvuuden ja apukeinon sen tehokkuuden myötä.

Hyvinvointipussi puhdistaa myös ihoa, parantaa ihon ulkonäköä, stimuloi ihosolujen uusiutumista, ehkäisee ihon verenpurkaumia, parantaa ihon aineenvaihduntaa, iho muuttuu pehmeämmäksi ja sen jäntevyys, joustavuus sekä väri paranevat.

Hyvinvointipussi “painonhallintapussi” lisää voimakkaasti energisyyttä ja monet hyödyntävät tämän  aamulla ennen töihin lähtemistä

Sydämen lyöntitiheys nousee ja kapasiteetti paranee. Ihmisen sydän pumppaa laajentuneiden verisuonten läpi enemmän verta ja saa näin aikaan treenin kaltaisen vaikutuksen. Kohonnut aineenvaihdunta polttaa kaloreita tehokkaasti, kun keho hikoilee.
Tämä edistää tehokkaasti rasvan palamista sekä lisää että vahvistaa sydämen kuntoa. Painonhallintapussi poistaa myös selluliittiä ja lisää ihon kimmoisuutta. Noin 45 minuuttin käyttö päivittäin (vähintään 3krt/vko) ja se jo auttaa painonhallinta ongelmissa.


SAATAVISSA HETI

Vuoden takuu


jos et jostain syystä saa huutonetin lähettämää viestiä huudon päätyttyä, ilmoita siitä meille välittömästi ja lähetämme tiedot

Hakusanoja:infrapunapussi, infrapuna pussi, nokia, fir, laihdutus, hoito, kunto, hyvinvointi, energy, fir-energy,

hyvinvointipussi,

 


 

NETTISIVUILTAMME NYT LUOTOLLA TAI LASKULLA KATSO    www.ekosego.fi

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

290 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 24.8.2017 7:54

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.