Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

IPANAT X 2


IPANAT MOVIE--


KOKO ILLAN ELOKUVA


IPANAT-VAUVAT, TV:STÄ TUTUN SUOSITUN ANIMAATIOSAJAN VALLATTOMAT SEIKKAILIJAT, NÄHDÄÄN NYT ENSIMMÄISESSÄ KOKO ILLAN ELOKUVASSA.


PITÄKÄÄ KIINNI VAIPOISTANNE...


TOMMY PICKLES TIESI, ETTÄ ASIOIHIN ON TULOSSA MUUTOS, KUN UUSI VAUVAVELI DYLAN SYNTYI. HÄN EI KUITENKAAN KOSKAAN USKONUT, ETTÄ ISOVELJENÄ OLO VOISI OLLA SELLAINEN SEIKKAILU YRITTÄESSÄÄN PALAUTTAA PIKKU-DILIÄ SEUAALAAN, IPANAT OHJAAVAT REPTAR WAGONIA JA EKSYVÄT VAHINGOSSA METSÄÄN.


IPANAT KOKEVAT KIEHTOVAN MUSIIKKIMATKAN TAKAPIHOJEN UUMENIIN YITTÄESSÄÄN LÖYTÄÄ TAKAISIN KOTIIN. MATKAN VAELLE MAHTUU KUITENKIN VASTOINKÄYMISIÄ JA SUUIA YLLÄTYKSIÄ.


VALMISTUSVUOSI 1998


KESTO 1H 17MIN PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA


MUOVEISSA


VILLIT IPANAT--


TÄYDELLINEN PEHE-ELOKUVA - HAUSKA JA NAURUHERMOJA KUTKUTTAVA!


IPANOIDEN PERHEEN LOMA SAA UUDEN EKSOOTTISEN KÄÄNTEEN KUN HEIDÄN LAIVANSA HAAKSIRIKKOUTUU JA KOKO POPPOO PELASTUU AUTIOLLE SAARELLE. JÄNNITTÄVÄ TOOPPINEN SADEMETSÄ TAKAPIHANAAN IPANAT SYÖKSYVÄT SEIKKAILUSTA TOISEEN... KUNNES HE LÖYTÄVÄT JÄLKIÄ MUISTAKIN ASUKKAISTA. VILLIT MARJASET OVAT PÄÄTYNEET MYÖS SAMALLE SAARELLE! KUN NÄMÄ KAKSI PERHETTÄ KOHTAAVAT, EI JÄNNITYKSELLÄ OLE RAJOJA! NIGEL LUULEE OLEVANSA PUUU, PIKKUISET JÄÄVÄT JUMIIN JA SPIKE-KOIA PUHUU! ( SPIKEN ÄÄNIROOLISSA BRUCE WILLS.) PÄÄSEVÄTKÖ IPANAT KOSKAAN SAARELTA? SAADAANKO PIKKUISET PELASTETTUA? TULEEKO NIGELISTÄ YHTÄÄN VIISAAMPAA? KATSO TÄMÄ KOKO PERHEEN ELOKUVA NIIN LÖYDÄT VASTAUKSET NÄIHIN KYSYMYKSIIN!


EXTRAT:


POISTETTUJA KOHTAUKSIA

VAIHTOEHTOINEN LOPPUKOHTAUS

KULISSIEN TAKANA

INTEAKTIIVINEN PELI

PELIN DEMO


VALMISTUSVUOSI 2003


KESTO 1H 17MIN SUOMENKIELINEN TEKSTITYS


MUOVEISSA


YHTEISKESTO 2H 34MIN

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.10.2018 9:48
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.