Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Iron Maiden : Iron Maiden LP (1980, 1x vinyl 12")
1. painos . NL - versio .

www.discogs.com/Iron-Maiden-Iron-Maiden/release/8808369?

-------------

Kuntoluokitus:
- Levyt: NM (Near Mint) , Uudenveroinen käytetty, 
- Kannet: VG (Very Good) , Hyväkuntoinen käytetty.
- Muu sisältö: -

Ilmoituksen kuvat on otettu myytävästä kohteesta.

- Tuotteiden kuntoluokitukset on tehty silmävaraisesti käyttämällä Discogs arviontikriteerejä. Tutustu näihin arviointikriteereihin huolellisesti ennen ostopäätöksen tekemistä, että tiedät minkä kuntoinen yksilö kyseessä. Tämä tärkeää varsinkin käytettyjä vinyylevyjä ostettaessa!
- Tuotteiden kuntoluokitukset pyritään tekemään huolellisesti hyvässä valaistuksessa. Jos kyseessä rajatapaus, niin kuntoluokitukseksi merkitty ostajan edun mukaisesti heikompi kuntoluokka.
- Jos haluat ko. kohteen kunnosta tarkempia lisätietoja ota myyjään yhteyttä kysymyspalstan tai sähköpostinvälityksellä ennen tarjouksen tekemistä!

Tuotteen arvoarvio: 
8.39e (lowest) - 15.00e (median) - 20.99e (highest). 

Tuotteen arvo otettu Discogs-sivustolla toteutuneista myynneistä ilmoitushetkellä. Kohteen arvoon vaikuttaa kunnon ja myyntiajankohdan lisäksi moni muu tekijä. Tuotteiden myyntihistoria lisätietoineen nähtävillä alla olevasta linkistä.

Tämän kohteen myyntihinta asetettu DiscoGS-palvelun hintatietojen perusteella kohteen kunto huomioiden. 

Myynti-ilmoituksessa on myös Ehdota Hintaa - toiminto, jos haluat tehdä oman hintaehdotuksen. Eli järkeviä tarjouksia kuunnellaan, harkitaan ja hyväksytään tapauskohtaisesta - Järjettömät tarjouksen hylätään turhia miettimättä. 

-------------

Maksuehdot ja -ohjeet:
- alle 100.00e : Käteinen, Mobilepay tai Tilisiirto (Osuuspankki).
- 300.00 - 500.00e : Käteinen, Mobilepay, Tilisiirto (Osuuspankki) tai Kryptovaluuttana myyjän Coinmotion - lompakkoon. 
- yli 500.00e : Käteinen, Mobilepay, Tilisiirto (Osuuspankki), Kryptovaluuttana myyjän Coinmotion - lompakkoon tai Paypal - siirtona. 


- Ostaja saa automaattisesti myyjän maksuohjeet (Nouto, Mobilepay ja Tilisiirto) Huutonet-palvelun lähettämän sulkeutumisviestin mukana.
- Jos haluat maksaa kryptovaluuttana tai Paypal - siirtona ilmoita tästä sähköpostilla, niin myyjä toimittaa tarvittavat lisätiedot. 
- Ostaja vastaa mahdollisista ylimääräisistä maksutapaan liittyvistä kustannuksista. Näitä ylimääräisiä kuluja voi aiheutua kryptovaluutta- ja Paypal-siirroista.
- Hyväksytyt kryptovaluutat: Bitcoin , Ethereum tai Litecoin.
- Kryptovaluutta maksun suuruus tarkistetaan sen hetkisen valuuttakurssin mukaisesti ja maksu tapahduttava viimeistään 2h myyjän sähköpostitse ilmoittaman loppusumman suuruisena johtuen valuuttojen kurssivaihteluista.

Toimitusehdot:
- Nouto tai postitus.
- Tuotteet toimitetaan käyttämällä Huutonetin tarjoamaa Huutopaketti-palvelua, jolloin toimitus tapahtuu joko Postin tai Matkahuollon välityksellä.

- Toimituskulut on ilmoitettu kohteessa. Toimituskulut sisältävät mm. Asianmukaisen pakkausmateriaalin tuotteen pakkaamiseen ja huolellisen pakkauksen, Postin tai Matkahuollon veloittaman toimituskulut sekä kuljetuksen toimipisteeseen.
- Useamman kohteen kaupoissa varmista myyjältä postikulut ennen maksua. Myyjä yhdistelee postikuluja ja pyrkii löytämään edullisimman tavan postittaa useamman kohteen tuotteet ostajalle. 

- Tuotteet pyritään toimitetaan ostajalle vähintään 2-5pv (arkipäivä) kuluessa maksusta ostajalle.
- Pääsääntöisesti teen postituksia kaksi kertaa viikossa, kun lähimpään toimipisteeseen on yli 30km edestakainen matka. Viivästystä voi aiheuttaa myyjän perhe- (1v ja 2,5v lapset), remontti-, työsyyt.
- Jos toimitus viivästyy yli 5pv (arkipäivä) ostajan maksun saapumisesta - pyrin ilmoittamaan tästä sähköpostitse ostajalle.

Pakettikohteista saat automaattisesti Huutonetin - palvelun lähettämän sähköpostiviestin, missä  paketin seurantatiedot.

Lisätiedot:
Myyjä antaa myytävästä kohteesta lisätietoja joko kysymyspalstan kautta tai sähköpostitse ( l3vyk4upp145 at gmail piste com ).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

29,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 19.8.2021 6:40
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.