Kuvaus

Iron Man - Rautamies - on sarjassaan ensimmäinen SEGAn ja Marvelin yhteistyönä syntynyt supersankaripeli, joka perustuu myös saman sankarin tarinaa kertovan elokuvaan. Kaksoiselämää viettävästä Tony Starkista tulee huipputekniikkaa olevaan pukuunsa sonnustautuessaan sankari Iron Man, joka on vannoutunut taistelevansa rikollisuutta ja vääryyksiä vastaan.

Pelaaja joutuu tekemään kiperiä valintoja Rautamiehen uran varrella, sekä ottamaan yhteen lukemattomien vihollisyksiköiden kanssa, niin maalla kuin ilmassakin. Eikä tule unohtaa vastassa olevia superrikollisia, jotka tarjoavat haastavia kamppailuja ainutlaatuisin voimin sekä kaihtamattomin keinoin.

  • Yhden miehen armeija: Kamppaile lukuisia vihollisia vastaan sekä maassa, että ilmassa. Vastassa on niin panssarivaunuja, hävittäjiä, erilaisia asejärjestelmiä sekä supervoimia omaavia vihollisia.
  • Kustomoitavuus: Muokkaa pukuasi, kehitä sen asejärjestelmiä ja käytä erilaisia kykyjä ja ominaisuuksia vihollisia vastaan.
  • Laajat taistelukentät: Avoimet ja kaoottiset sotatantereet luovat yllätyksellisiä haasteita, jotka tekevät taistelusta dynaamista ja kiehtovaa.
  • Sankarillisia valintoja: Pelaajan tekemät valinnat ja päätökset vaikuttavat tarinan etenemiseen ja tuleviin tapahtumiin.
  • Elokuvaa pidemmälle: Vain kolmannes pelin tehtävistä on elokuvasta tuttuja ja luvassa onkin paljon pelattavaa elokuvan ympäriltä hahmohistorian eri aikakausilta.

Kotelon kunto: Hyvä
Manuaalin kunto: Hyvä
Levyn kunto: Hyvä
Tuotenumero: PS3R

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 65 vrk 10 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19,95 € Sulkeutuu 65 vrk 10 h 2 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.