Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

HUOM!
Huutaessasi kohdetta sitoudut kohteessa mainittuihin toimitusehtoihin ja
kuluihin.
 

kielenä englanti.
Kunto hyvä.
 

Mark Waidin loistava sarja.
Kaikki sarjaan tulleet lehdet.

Irredeemable  numerot 1-4 albumina ja numerot 5-37 yksittäisinä lehtinä.
Plutonian on kuin teräsmies. Supersankari joka auttaa ihmisiä ja jolla ei tunnu olevan mitään heikkouksia. Mutta eräänäpäivänä tapahtuu jotain outoa Plutonian sekoaa ja alkaa tappaa ihmisiä. Hänen parhaat kaverinsa jotka ovat myöskin supersankareita joutuvat lähtemään taistelmaan voittamattomana pidettyä ystäväänsä vastaan yrittäen samalla selvittää miksi hän on seonnut.

Incorruptible 1-30
Max Damage on maailman superrikollinen numero 1. Maxin pahin vastustaja ja hänen suunnitelmiensa pilaaja on supersankari Plutonian. Kunnes eräänä päivänä Plutonian muuttuu pahaksi ja alkaa tappamaan ihmisiä. Samaan aikaan Max puolestaan muuttuu 
hyväksi. Miten muut rikolliset tai Maxin toverit suhtautuvat kun heidän rikostoverinsa alkaakin hyväksi ja rupeaa estämään muiden rikollisten toimia? Voiko Max keksiä keinon Plutonianin tuhoamiseksi?

....................................................................................................................................................................

Huutajille tiedoksi:

Tarkempia tietoja toimituskuluista, toimitustavasta yms. löytyy    http://huutonetinfo.blogspot.fi/

Kohteilla on seitsemän arkipäivää maksuaikaa kohteen voittopäivämäärästä laskettuna.

Mikäli maksuaikaa tarvitsee enemmän saa sitä panttia vastaan.

Lunastamattomasta huudosta tulee negatiivinen palaute.

Huutaessasi kohteitani tarkistathan että omat tietosi ovat ajantasalla ja tiedoistasi löytyy voimassa oleva matkapuhelinnumero. Näitä tietoja tarvitaan postipakettia tai huutopakettia varten.

Mikäli kohteessa on jotain epäselvää tai haluat jotain ylimääräistä tietoa kohteesta, kysy ennen huutoa. Näin vältät mahdolliset ongelmat.

Kohteiden toimituskulut on pääsiassa laskettu postin / huutopaketin postitoimituksen mukaan. Kaikki postitus vaihtoehdot, kotiintuomiset tai noudot löytyvät hinnastoineen,
http://huutonetinfo.blogspot.fi/


Kohteet joissa toimituskulut 0 euroa tai joissa lukee ei PK ( ei postikuluja) Toimituskulut on laskettu halvimman postitoimituksen mukaan joko postin tai huutopaketti postin mukaan.

Postitustapaa voi vaihtaa jolloin huutaja maksaa toimituskulujen erotuksen. Jos valittu postitustapa on halvempi saa silloin erotuksen verran alennusta lopullisesta hinnasta.
( Esim ärräpaketti)

Mikäli kohteessa on kaupanpäällisiä, saa ne ainoastaan jos kohde huudetaan sille asetetulla lähtöhinnalla.  Mikäli kohteesta hyväksytään hintaehdotus joka alittaa kohteen lähtöhinnan ei kaupanpäällisiä saa kohteen mukana.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

175 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 11.2.2018 21:56

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.