Kuvaus

Pienessä seurakunnan talossa, pikkuruisella "Craggy Islandilla" jossain Irlannin länsirannikolla, kolme pappia ja taloudenhoitaja käyvät loputonta filosofisten keskustelujen sarjaa. Katolismi vai kakku? Uskonto vai rullaluistelu? Ovatko kaukana olevat lehmät pieniä vai isoja? Tervetuloa hämmentävään ja hämmentyneeseen Isä Tedin maailmaan.

Kolme pappia, joista yksi on Isä Ted, ja joka ensi silmäyksellä vaikuttaa ihan normaalilta. Hän ei ole kova juomaan, eikä innokas rullaluistelija ja hänellä on vahva käsitys todellisuudesta. Ted on karkoitettu Craggy Islandille syistä jotka eivät koskaan selviä, mutta niillä voi olla jotain tekemistä kirkon varojen väärinkäytön kanssa.

Isä Dougal on nuori, viaton ja uskomattoman tyhmä. Elämässä on paljon asioita, jotka menevät häneltä ohi. Mikään ei ole hänestä ihanampaa kuin sci-fin katsominen rullaluistimet jalassa. Hän on yksinkertainen mies, joka pitää yksinkertaisista asioista.

Isä Jack ei ole nähnyt selvää päivää sitten vuoden 1936 ja on ihan tyytyväinen juodessaan wc:n puhdistusainetta viskin sijaan. Hänellä on uskomattoman suppea sanavarasto, se pitää sisällään kolme sanaa (drinkki, tytöt ja kolmas, painettavaksi kelpaamaton), jotka kertovat kaiken mitä tarvitsee tietää hänen rajoittuneesta henkisestä tilastaan.

Rouva Doylella, taloudenhoitajalla, on vain yksi tarkoitus elämässään - pitää huolta että papeilla on aina teetä kupeissaan, yleensä vastoin heidän tahtoaan.

Maailmassa ei ole mitään Isä Tedin kaltaista!

Pääosissa: Dermot Morgan ja Ardal O'Hanlon

Kuvasuhde: 4:3 Full Frame (1.66:1)
Ääni: Englanti (Dolby Digital 5.1)
Tekstitys: Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja
Kesto: n. 3 h 20 min
Ikäraja: K-11


 
Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

13,20 €
Sulkeutuu 90 vrk 7 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

13,20 € Sulkeutuu 90 vrk 7 h 39 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.