Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

MYYDÄÄN MYYNTIPAKKAUKSESSAAN OLEVA ISOKOKOINEN KORISTE, JOKA ON KORKEUDELTAAN 85 CM. SIINÄ ON KYMMENEN ERIKOKOISTA HAAPAPUISTA VINONELIÖTÄ, JOTKA ON YHDISTETTY TOISIINSA LANGALLA JA TUMMANRUSKEILLA PUUHELMILLÄ (PUUHELMIÄ YHT. 10 KPL).

KORISTEESSA ON YKSI ISO 18 X 18 CM NELIÖ, JOSSA KAIKKIAAN 143 LASTUKIEHKURAA JA YKSI 13,5 X 13,5 CM NELIÖ, JOSSA 48 LASTUKIEHKURAA. LISÄKSI NELJÄ NOIN 7 X 7 CM KOKOISTA NELIÖTÄ, JOISSA KUSSAKIN SISÄLLÄ 12 KIEHKURAA SEKÄ NELJÄ 5 X 5 CM KOKOISTA OSAA JA NIISSÄ 4 KIEHKURAA.
YHTEENSÄ KORISTEESSA SIIS 255 PUUSTA SUORAAN VUOLTUA LASTUKIEHKURAA.

PUUKOLLA VUOLTU VAALEASTA HAAPAPUUSTA TEHTY JA LASTUKIEHKUROILLA KORISTELTU ESINE ON TAIDOKASTA PUUTYÖTÄ, JOITA VAIN LASTUMESTARIT OSAAVAT TEHDÄ. PUUKORISTE SOPII NIIN IKKUNALLE KUIN KATTOON TAI SEINÄLLE RIPUSTETTAVAKSI.


TUOTE ON VANHA, MUTTA KÄYTTÄMÄTÖN JA PERÄISIN 1950-1960 LUVULTA. SE ON ALKUPERÄISESSÄ PUUSTA JA PAHVISTA TEHDYSSSÄ MYYNTILAATIKOSSA, JOSSA MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITON UUDENMAANPIIRI RY:N MERKINNÄT (MYYNTIPAKKAUS AVATTU VAIN KUVAUSTA VARTEN).


NOUTO TAI TAPAAMINEN HELSINGIN KESKUSTASSA, MUUTEN POSTITUS (LAATIKOSSA OLEVA KORISTE EI MAHDU KIRJEEN MITTOIHIN, JOTEN POSTITUS PAKETTINA 5,90€).
Hakusanoja: joulukoriste, himmeli, himmelikoriste, puukoriste, puinen koriste, lastukoriste, lastupuukoriste, lastupuu, lastupuinen, vuolumestari, lastumestari, puukolla veistetty lastukoristelu, vuolutyö, vuolukoriste, vuolutyötä, lastutyö, lastutyötä, puutyö, lastukiehkura

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
25 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.7.2018 19:38
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.