Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Askartelupaketti. Klikkaa kuvat suuremmaksi.

Sisältö

9 englantilaista Homemaker Magazine lehtä. Lehden alaotsikko on Making Styling Knitting Stiching Baking & More. Paljon kivoja ideoita ja kauniita kuvia. Lehdet ovat uudenveroisia. Yhdessä lehdessä on noin 116 sivua.

Numerot: 20, 19, 16, 14, 13, 12, 11, 10 ja 9.

Mukaan tulee myös kaksi lehden kylkiäistä.

Paljon erilaisia puunappeja. Pöllöjä, tyttöjä, kissoja ja pupuja.

Kolme kirjaa:

1) Recraft - Näin teet vanhoista tavaroista kauniita esineitä ja vaatteita kotiisi, perheellisi ja ystävällesi. Tekijät Sarah Duchars ja Sarah Marks. Kirja on uudenveroinen.

2) Wallpaper Projects - More than 50 craft and design ideas for your home, from accents to art. Tekijät Derek Fagerstrom ja Lauren Smith. HUOM! Olen ostanut kirjan käytettynä ja huomasin jälkeenpäin että tästä puuttuu monta sivua. Mutta silti tästä kirjasta saa vielä paljon irti.

3) Tee itse kehykset. Tekijä Emil Mårtensson. Kirja on hyvässä kunnossa.

Neljä tarra-arkkia. Värikkäitä sydämiä ja palloja.

Vakioviesti käytössä.

Katso myös muutkin kohteeni. Jos ostaja valitsee postitustavaksi huutopaketin, mukaan mahtuu muutakin samoilla postikuluilla. Myynnissä paljon lehtiä ja askartelujuttuja. M-kokoisen huutopaketin hinta on 6,95 euroa ja painoraja 10 kg.

Hakusanat myös: home maker lehti askartelulehti käsityölehti lehtipaketti scrapbooking skräppäily korttiaskartelu vintage retro joululehti joulunumero tarra tarrat tarroja tarra-arkki tarra-arkkeja tarra-arkit sydämiä sydämet sydän pallo pallot palloja kissa kissat kissoja tyttö tytöt tyttöjä pöllö pöllöt pöllöjä pupu puput pupuja nappi napit nappeja puunappi puunapit puunappeja

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
44 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.8.2018 14:09
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.