Kuvaus

Iso hopealusikka 813 H - paino noin 70 gr - 1960. Pituus noin 250 mm. Kullattu pesä. Nimikirjaimet edessä ja takana päivämäärä 24.12.60.

Lusikka on rasiassa, jonka koko on 85 x 300 x 45 milliä. Rasian sisäpuolella on teksti: E. V. Lehtinen, Vammala - puh. 164.

PESULAN LIKAT

Kaupankäynnin päätyttyä saat Huutonetiltä automaattisen viestin, jossa on toimintaohjeet.

Jos ostat useita kohteita yhdellä kertaa, liitän kohteet yhteen lähetykseen ja lähetän halvimmalla mahdollisella postikululla.

Voittaja maksaa tilille ja posti tuo – tässä järjestyksessä. Sinulla on tuotteeseen täysi palautusoikeus. Jos katsot, ettei laatu vastaa kuvausta, maksan rahat takaisin, postikulut tosin maksat itse, niitä en korvaa.

Huomioithan sen, että kaikki tavarat, joita myyn, ovat käytettyjä ja niissä on luonnollisesti eritasoisia käytön jälkiä, joista kerron niin tarkasti kuin mahdollista.

En vastaa postin virheellisestä hinnoittelusta, rikotuista tai kadonneista lähetyksistä tai muista postin tekemistä kämmeistä eli postia koskevat asiat hoidat postin kanssa.

Jos toimit nopeasti ja maksat tuotteen heti, saan sen postiin viimeistään seuraavana päivänä. Ensimmäisen yhteydenoton ostajalta toivon tapahtuvan viikon kuluessa, muuten katson, että kauppa on peruuntunut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

59 €
Sulkeutuu 54 vrk 6 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

59 € Sulkeutuu 54 vrk 6 h

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.