Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

HINTA SISÄLTÄÄ postituksen Suomeen.
MAKSUOHJEET tulevat Huuto.netin automaattisessa vastausviestissä. Postitamme kirjan heti, kun maksu näkyy tilillämme.

KIRJAN TIEDOT

Pirkko Kanervo : Italia ja Suomen talvisota - Il Duce Mussolini maailman urheimman kansan apuna

Talvisodan ulkoministeri Väinö Tanner kirjoittaa muistelmissaan: "Punnitessaan tällä tavalla viikkomääriä vastakkain molempia vaihtoehtoja – rauhantekoa Neuvostoliiton asettamilla raskailla ehdoilla ja länsivaltain puoleen kääntymistä avunpyynnöllä – hallituksella oli käsissään maailmahistoriallisesti tärkeä ratkaisu."

Tuo ratkaisu oli valinta samaan aikaan käynnissä olevan suursodan osapuolten välillä: liittoutuneiden ja Saksan. Tehdessään rauhan Suomi valitsi Saksan ja sille edullisen ratkaisun. Moskovan rauha vahvisti Saksaa, mikä sai maailmansodan ulkopuolelle jääneen Mussolinin palaamaan takaisin nyt voittajaksi arvioimansa Hitlerin rinnalle ja veti lopulta samaan rintamaan myös Unkarin ja Balkanin maat. Talvisodasta tuli Hitlerille iso ongelma, mutta tilanteiden heilahdeltua puolelta toiselle hän sai lopulta kaiken sujumaan käsikirjoituksensa mukaisesti.

Pirkko Kanervon pääosin italialaisiin lähteisiin perustuva kirja piirtää tarkan kuvan kansainvälisestä poliittisesta pelistä, jonka erotuomariksi Suomi joutui talvisotansa takia. Kirja osoittaa myytiksi edelleen ahkerasti toistetun väitteen, että Suomi olisi talvisodassa jätetty taistelemaan yksin suurvaltaa – Neuvostoliittoa – vastaan.

Painovuosi: 2007 
Painos: 1.
Sivumäärä: 470
Sidosasu: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: Teos

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 481

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

18 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.12.2017 10:26

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.