Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

J. E. O. Screen : Suomen "Vanha sotaväki" vanhoissa valokuvissa - The Finnish 'Old Army' in Old Photographs

Suomen 'Vanha sotaväki' vuosilta 1881-1901 käsittelee paljolti laiminlyötyä ja käytännössä unohdettua vaihetta Suomen sotalaitoksen historiassa. Silti sillä oli aikanaan tärkeä symbolinen merkitys suomalaisen kansallisen itsetunnon kannalta Erityisesti sen merkitys korostui venäläistämistoimenpiteitä seuranneen laajan protestiaallon yhteydessä. J. E. O. Screenin kokoama kuvateos palauttaa 'vanhan väen' sille kuuluvan arvon ja aseman osana suomalaista sotilasperinnettä. Albumin runsaat 200 upeaa valokuvaa esittelevät armeijan sotilaiden ja upseerien elämää sekä palveluksessa että heidän vapaa-aikanaan, kasarmeissa, harjoituksissa, vapaa-aikana ja paraateissa.

Kirja vetoaa kaikkiin, joita kiinnostaa Suomen menneisyys, erityisesti sen sotilaallinen ja sosiaalihistoria. Kirja julkaistaan kaksikielisenä, suomeksi ja englanniksi.

Painovuosi: 2003
Painos: 1.
Sivumäärä: 167
Sidosasu: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: SKS
Kieli: suomi, englanti

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 174

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan; postikulut sisältyvät kirjan hintaan. Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Voit halutessasi myös noutaa kirjan liikkeestämme Myyrmäestä, mutta varmistathan ensin, että kirja on jo saapunut varastolta noudettavaksi.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

18 €
Sulkeutuu 87 vrk 22 h 50 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

18 € Sulkeutuu 87 vrk 22 h 50 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.