Kuvaus

Erittäin siisti ja vähän käytetty digitaalinen veturi. Mukana laatikko.

Toimii myös perinteisellä muuntajaohjauksella.

Varustettu DELTA ohjaimella. Voidaan ohjelmoida dip kytkimillä toimimaan digiradalla. Voin laittaa tarvittaessa ostajan määrittelemän osoitteen tai toimimaan perinteisellä analogiradalla. Nyt osoitteena on 24, mutta voin asentaa osoitteeksi joko perinteisellä raiteella toimivaksi tai minkä tahansa osoitteen väliltä 1-80.

DELTA vetureilla on helppoa ja edullista siirtyä digimaailmaan. Erillisen DELTA -ohjaimen kautta voit vanhalla radallasi ohjata neljää veturia vuorotellen.

Halutessasi voin poistaa Deltan ja digitoida tämän veturin erillisellä sopimuksella. Digitointi voidaan tehdä perustoiminnoille tai mikäli veturin sisätila antaa mahdollisuuden, niin siihen voidaan saada kehittyneet äänitoiminnot. Digitointiin on syytä varata n. 2-3 viikkoa tilauksesta tarvikkeiden hankintaa varten.

Katso myös muut myynnissä olevat pienoisrautatie -tarvikkeeni. Tarjolla on M raiteita, vaunuja, vetureita, autoja ym. Autot ovat Wiking, Herpa, Busch, Brekina, Roco, Rietze ym merkkitehtaiden 1:87 mittakaavan tuotteita. Autot sopivat hyvin Märklin, Fleischmann, Lima, Piko, Roco, Trix pienoisrautatiehen

http://www.huuto.net/hakutulos/sellernro/1199795

Mikäli ostat vielä jotain muitakin tuotteitani, niin saat ne samassa paketissa vain yhdellä toimitusmaksulla.

Tuote myydään kuvauksen ja kuvien mukaisessa kunnossa ilman takuuta.
Muut hakusanat: juna, rautatie, veturi, H0, HO, 1:87, 1/87, pienoismalli, Jouef, Rivarossi, Trix, pienoisrautatie, junarata, pienoisjunarata, junanrata, Noch, Faller, H0, 1:87, 1/87, Pola, Kibri, Arnold, Minitrix

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 7 vrk 18 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

119 € Sulkeutuu 7 vrk 18 h 28 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.