Kuvaus

Jääkaappi Electrolux RA 212 B. Erittäin harvinainen malli. Pienikokoinen toimiva jääkaappi. Leveys * korkeus * syvyys = 48.5 * 57.5 * 48 cm. Valmistettu Englannissa. Toimii verkkosähköllä (220 VAC 50 Hz 95 W). Soveltuu hyvin käytettäväksi esim. asuntovaunussa, toimistossa tai vaikkapa autokorjaamossa. Ollut minulla käytössä jatkuvasti päällä levykaupassani liikehuoneistossa 5-6 vuotta ja hyvin on toiminut. Levykauppa lopetetaan, ja siksi kaappikin myydään. Ei vaadi sulatusta usein, itse olen sulattanut vain 2-3 kertaa kuuden vuoden aikana. Jääkaapissa on myös pieni pakastinlokero ja "0, 1, 2, 3, ... , 7, MAX"-lämpötilasäädin löytyy kaapin sisältä takaseinästä alhaalta. Oven saranoinnin saa näppärästi muutettua puolelta toiselle sen mukaan haluaako oven avautuvan oikealle vai vasemmalle.

Jääkaappi on täysin hiljainen, koska tämä ei ole kompressorijääkaappi. Jäähdytysaineena toimii NH3-liuos (ammoniakkiliuos, joka koostuu typestä ja vedystä), joka kuumenee kiertäessään putkistossa virraten ensin lauhduttimeen, jossa se jäähtyy ja nesteytyy, ja jatkaen edelleen kaapin sisässä olevaan höyrystimeen jossa paineen laskiessa se höyrystyy, mikä lopulta kylmentää itse kaapin.

ELECTROLUX RA 212 H KÄYTTÖOHJE
https://www.kayttooh.je/electrolux/ra-212-h/k%C3%A4ytt%C3%B6ohje

HIFI /LEVYKAUPPA VARKAUDESSA LOPETTAA

JV Records (kauppakatu 21 LH2, 78200 Varkaus) lopettaa toimintansa joulukuun 2022 loppuun mennessä (... parempi etsiä rikas nainen kuin tavoitella mahdottomia ...). Haluan kiittää kaikkia, joiden kanssa olen saanut tehdä kauppaa tai muuten asioida kuluvien vuosien (2017-2022) aikana.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
29 €
Sulkeutuu 6 vrk 6 h 16 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 29 € Sulkeutuu 6 vrk 6 h 16 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.