Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

"Asemasotavaihe Syvärillä 1943. Väinö Linna käveli iltamyöhällä sotapesästä asuinkorsulleen. Hän kuunteli tykistökeskityksen ääniä kauempaa edestä ja ajatteli: "Kun nuo lopettavat, minä aloitan." Ja Aloitti myös - kehittymisen kirjailijaksi. Tuo kasvaminen sisälsi mittavan lukuohjelman: suuri maailmankirjallisuus, filosfia, historia. Pian seurasivat ensimmäiset omat teokset, tärkeämpänä esikuvana Dostojevski. Kymmenen vuoden kuluttua Linna oli valmis kirjoittamaan Tuntemattoman sotilaan.
50 vuotta Tuntemattoman ilmestymisen jälkeen Jaakko Syrjä oli valmis kirjoittamaan kirjan läheisimmästä ystävästään ja hänen teoksistaan. Muistissa Väinö Linna ei ole tutkimuksellinen elämäkerta, vaan elämäntarina, jonka tärkein lähde on 40-vuotinen ystävuyys.
Tämä ensimmäinen osa alkaa Väinö Linnan isovanhemmista ja päättyy Tuntemattomaan sotilaaseen, jonka syntyvaiheita ja taustoja Syrjä kuvaa vangitsevasti ystävän, aikalaisen ja purevasti argumentoivan kirjallisuusmiehen toisiaan täydentävistä näkökulmista."
Kolmas painos. 2004. 389 sivua. Sidottu.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

7 €
Ilmoitus on sulkeutunut 6.12.2017 14:43

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.