Kuvaus

KLIKKAA ISOMMAKSI.

HYVÄSSÄ iskussa oleva kovakantinen painos. EERO HUOVISEN diggareille.

Jaakko Tapaninen: LÄHIKUVASSA  Eero Huovinen

Kirjassa ”Lähikuvassa Eero Huovinen” (2010) Jaakko Tapaninen luo sympaattisen ja moniulotteisen kuvan Helsingin emerituspiispasta. Oli mielenkiintoista lukea monien julkisuudessa kerrottujen sekä myönteisten että kielteisten ja järkyttävien tapahtuminen kulissien takaisia taustoja ja tunnelmia piispan omasta näkökulmasta. Piispan uskoa ja teologiaa käsittelevät ajatukset ovat selkeitä ja omiin jatkopohdiskeluihin innostavia.

------------------------

"Jos rakastaa Jumalaa ja Helsinkiä, hyvänä päivänä Helsingin piispanistuin on maailman paras työpaikka"

Vimmainen totuuden etsijä vai omapäinen vallankäyttäjä? Vanhoillinen vai vapaamielinen? Vahvan kirkollisen vaikuttajan persoonaa leimaavat monet jännitteet.

Evankelisen liikkeen huomassa varttuneen Eero Huovisen kasvuvuosia leimasi väkevän sisäisen maailman kehittyminen. Kirjakammioissa ja kristillisissä piireissä vietetty nuoruus pättyi, kun Huovinen nimitettiin dogmatiikan professoriksi. Hän ehti luoda komean yliopistouran ennen valintaansa Helsingin piispaksi vuonna 1991.

Huovisen virkakautena kirkkoa ovat repineet erityisesti linjariidat naispappeudesta ja parisuhteiden siunaamisista. Kirjassa seurataan Huovisen henkilökohtaista, teologista ja kirkollista uskonpainia viimeisen virkavuoden 2010 kynnykselle. Haastateltavina ovat olleet niin ystävät kuin arvostelijatkin. Konservatiivit kritisoivat piispansa liberaaliutta, vapaamieliset pitävät häntä vanhoillisena.

2. painos

Otavan Kirjapaino OY - Keuruu 2010

VOITTOHUUTO JA PK.  1.80e -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,50 €
tai
Sulkeutuu 107 vrk 3 h 49 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,50 € Sulkeutuu 107 vrk 3 h 49 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.