Kuvaus

OK ISKUSSA oleva  opus ELLA EROSEN diggareille. 

 

Jaana Nikula: ELLA - Ella Erosen elämäkerta

Vuonna 1987 kuollutta näyttelijää ja lausuntataiteilijaa Ella Erosta ympäröi vieläkin merkillinen loisto ja arvoituksellisuus. Legenda Ella Erosesta sai alkunsa helmikuisena pakkaspäivänä vuonna 1940 Tukholman stadionilla, kun tuiki tuntematon näyttelijä lausui unohtumattomasti J. L. Runebergin runon Vårt land.Ella on vetävästi ja koskettavasti kirjoitettu elämäkerta, jonka kaari yltää hänen lapsuudesta Suuren Diivan kuolemaan.

2. painos

Gummerus Kirjapaino Oy - Jyväskylä 2007

VOITTOHUUTO ja PK.  1,80e  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.
 

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,50 €
tai
Sulkeutuu 56 vrk 5 h 17 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,50 € Sulkeutuu 56 vrk 5 h 17 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.