Tuote on myyty käyttäjälle fayruz hintaan 39 €

Kuvaus


Aito Krüss jalokiviluuppi
Tässä jalokiviluupissa on kymmenen kertainen suurennus. 10x suurennus on kaikista suosituin jalokiviä tutkittaessa. Linssin halkaisija on 18 mm. Luupin mukana seuraa kotelo.

Havainnointi on gemmologian eli jalokivitieteen perusta, joten luuppi on täysin välttämätön apuväline, niin työpöydän ääressä, kun myös matkoilla. Ensin kiviä tutkitaan paljain silmin, jonka jälkeen otetaan luuppi avuksi. Luupilla voidaan tutkia irtokiviä, istutettuja kiviä, raakakiviä ja koriste-esineitä.

Luuppia käytetään seuraavasti: Luuppi pidetään mahdollisimman lähellä silmää, niin että se istuu vasemman etusormen päällä, vasen käsi nojaa kasvoja kohti, oikea käsi joka pitää kiinni kivestä nojaa vasenta kättä kohti. Tällöin saadaan tärinä pois, ja tutkittava kohde pysyy koko ajan "fokuksessa" eli tarkennettuna näkökentässä. Stabiilisuus on tärkeää, molemmat kyynärpäät nojaavat tukevasti pöytää kohti.

Muistakaamme myös että valaistus on erittäin tärkeä asia luuppia käytettäessä. Pöytälamppu pitää asettaa siten ettet häikäisty valosta. Ts. ainoastaan kivi on valaisimen "alla", luuppi ja silmä valokeilan ulkopuolella. Valaistuksena voidaan myös käyttää kynälamppua.


Kaupan päädyttyä pyydän kohteliaimmin antamaan positiivisen palautteen kaupankäynnistä Kiitos! Jos jostain syystä olette harkinneet jättää neutraalin tai negatiivisen palautteen, esim. jos posti on rikkonut tuotteita (hyvin harvinaista) niin pyydän Teitä ottamaan minuun ensin yhteyttä jotta voimme sopia asiasta sopusoinnussa.

Vastaan mielelläni sähköposteihin ja erityistoiveisiin useimmiten saman päivän aikana!

Diplomigemmologi Casimir von Schantz F.G.A. D.G.A.
Fellowship of the Gemmological Association of Great Britain
Diamond Member of the Gemmological Association of Great Britain
Suomen gemmologinen seura ry, tutkijajäsen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

39 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.3.2022 11:29
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.