Kuvaus

[AC216]

KLIKKAA KUVAT ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, todelle hyvässä UUDENVEROISESSA iskussa oleva nidottu ensipainos MENESTYKSEN / FILOSOFIAN / PSYKOLOGIAN Diggareille. ANNA VAIKKA LAHJAKSI.

MAKSOI TILATTAESSA  (Kuin oli vielä saatavilla) 18,00e + PK -> KATSO  http://www.basambooks.com/kirja/978-952-5734-81-2/kahdeksan-menestyksen-pylvasta/

 

James Allen: Kahdeksan menestyksen pylvästä

Tässä teok­ses­sa James Allen suuntaa kat­seen­sa ai­neel­li­sen hy­vin­voin­nin maa­il­maan ja kysyy: Miten me­nes­tys syntyy? Mille pe­ri­aat­teil­le me­nes­tys työssä tai elä­mäs­sä pe­rus­tuu?

Kah­dek­san me­nes­tyk­sen pyl­väs­tä on kuvaus niistä omi­nai­suuk­sis­ta ja hy­veis­tä, joita me­nes­ty­mi­nen työssä tai elä­mäs­sä edel­lyt­tää. James Allenin mukaan kaiken me­nes­tyk­sen perusta on moraali. Tätä pe­rus­taa tukee kah­dek­san pyl­väs­tä - ener­gi­syys, ta­lou­del­li­suus, suo­ra­sel­käi­syys, jär­jes­tel­mäl­li­syys, myö­tä­tun­toi­suus, vil­pit­tö­myys, puo­lu­eet­to­muus ja it­se­näi­syys. Allen se­lit­tää tässä teok­ses­sa, miten näitä pe­ri­aat­tei­ta nou­dat­ta­mal­la ja vaa­li­mal­la on mah­dol­lis­ta saa­vut­taa me­nes­tys­tä kai­kil­la elämän aloilla.

Englan­ti­lai­nen kir­jai­li­ja ja fi­lo­so­fi James Allen (1864-1912) ve­täy­tyi 38-vuo­ti­aa­na liike-elä­mäs­tä omis­tau­tuak­seen kir­joit­ta­mi­sel­le ja mie­tis­ke­lyl­le. Al­le­nil­ta on aiemmin suo­men­net­tu teokset Aja­tuk­sen voima (Basam Books 2008) ja Valoa elämän vai­keuk­sis­sa (Basam Books 2010).

1. painos

Basam Books  2010

Suomentanut Jussi Korhonen

VOITTOHUUTO ja PK. 2,00e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12. 

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta pyrin silti aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 112 vrk 3 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 112 vrk 3 h 20 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.