Kuvaus

[0716]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva  kerran luettu kovakantinen ensipainos Narkomaani- / alkoholisti stoorien diggareille.

KIRJA ON OLLUT NIIN SUOSITTU, ETTÄ SE ON LOPPUUNMYYTY AIKOJA SITTEN :-) JA AIKA HARVOIN TUNTUU LIIKKUVAN MISSÄÄN eli SIINÄ MIELESSÄ AIKA HARVINAINEN JO.

AINA KUN OLEN NÄHNYT TÄMÄN KIRJA DIVAREISSA ym. VASTAAVISSA MESTOISSA tai täällä Huutiksessa MYYNNISSÄ NIIN HINTA ON OLLUT VÄHINTÄÄN 30,00e + PK.
 

James Frey: Miljoonia sirpaleita 

Kuvittele, että heräät lentokoneessa. Sinulla ei ole aavistustakaan, mistä olet tulossa ja mihin olet matkalla. Nenäsi on murtunut, etuhampaat katkenneet ja kehosi on täynnä mustelmia. Lompakkosi on hävinnyt, sinulla ei ole senttiäkään rahaa. Poliisi on perässäsi. Olet vain 23-vuotias. James Freylle tilanne ei ole vain kuvitelmaa. Lentokoneesta Frey passitetaan parantolaan, jossa hänelle annetaan kaksi vaihtoehtoa: jatkaa samalla tavalla ja kuolla ennen seuraavaa syntymäpäivää tai pelastua. Miljoonia sirpaleita on koskettava tarina Freyn kuuden viikon taistelusta päästäkseen kuiville alkoholin ja huumeiden orjuudesta.

--------------------

James Frey on 23-vuotias joutuessaan vieroitushoitoon huumeista ja alkoholista. Nuoresta iästä huolimatta hänellä on takanaan jo yli vuosikymmenen kestänyt päihteiden väärinkäyttö ja hän on ehtinyt hankkia siinä samassa itselleen myös merkinnän rikosrekisteriin. Päivät ovat täyttyneet sekoilusta, huumeiden käytöstä, liiman imppaamisesta ja bensan haistelusta, juopottelusta ja hankaluuksiin ajautumisesta. Elämä ei voisi mennä enää huonommin, joten päihdeklinikka on hänen viimeinen vaihtoehtonsa. Lääkäreiden mukaan hänen päihderiippuvuutensa on edennyt niin pitkälle, että käytön jatkaminen merkitsisi nopeaa kuolemaa.

Frey suhtautuu päihdeklinikkaan ja siellä viettämäänsä kuuteen viikkoon samalla uhmakkuudella kuin siihenastiseen elämäänsäkin: hän ei usko AA:n kahteentoista askeleeseen, Jumalaan tai muuhunkaan korkeampaan voimaan. Aluksi hänen tekee mieli lähteä koko paikasta, sillä sen säännöt vaikuttavat liian vaikeilta noidatettavaksi. Vähitellen hän tutustuu kuitenkin lähes yhtä huonossa jamassa olevaan Lillyyn ja heidän välilleen kehittyvä rakkaus antaa molemmille voimia jatkaa. Frey saa myös uudenlaisen yhteyden vanhempiinsa ja kaikille perheen osapuolille selviää vuosien jälkeen, miksi heidän välinsä ovat olleet niin vaikeat. On aika kääntää uusi lehti elämässä ja vaikka Frey ei olisi sitä uskonutkaan, elämä ilman päihteitä on mahdollista ja elämisen arvoista.

Miljoonia sirpaleita on suorasanainen tarina erittäin vaikeasta päihderiippuvuudesta riippuvaisen itsensä kirjoittamana. Tästä teoksesta ei surullisia ihmiskohtaloita puutu, ja  teos on kirjoitettu siten kuin Frey on ne itse kokenut. Raskas aihe ei sovellu kaikkein herkimmille, mutta luulen tästä teoksesta olevan henkistä apua muille riippuvuutensa kanssa taisteleville ja riippuvaisten läheisille.

1. painos

Suomennos: Sari Kumpulainen

Bazar

Gummerus Kirjapaino Oy, 2006

KIRJAA PAINAA yli 600g ja on 4cm paksu.

JUOKSE POIKA JUOKSE - KK KUOLEMANKAUPPIAS - NARKKI - NARKOMAANI - ALKOHOLISTI - DOKU - SELVITYMISTARINA - NICKY CRUZ - RUNDI - KYÖSTI ERKINKORPI - CRIME - RIKOS - MARIJUANA - KOKAIINI - COCAINE - AMPHETAMINE BLUE - PIRI - VAUHTI - META - CRACK - HEINÄ - HASHIS - VALIUM - DIAPAM - SUBUTEX - OXEPAM

VOITTOHUUTO ja PK.  5,95e  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. En ole ennustaja, enkä ole Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

24,95 €
Sulkeutuu 57 vrk 3 h 22 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

24,95 € Sulkeutuu 57 vrk 3 h 22 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.