Kuvaus

[03/16]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI


Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva kovakantinen ensipainos NAT KING COLE diggareille.

MAKSAA TILATESSA 25,90e + PK. KATSO ->  http://www.adlibris.com/fi/kirja/nat-king-cole-9789518842975

James Haskins - Kathleen Benson: NAT KING COLE

Värikäs kuvaus suositun muusikon uran eri vaiheista.

Nat King Cole (1919-65) oli jazzin historian suosituimpia laulajia ja pianisteja niin USA:ssa kuin Euroopassakin. Hänen suosituimpia laulujaan ovat ”Mona Lisa”, ”Too Young”, ”Nature Boy”, ”Route 66” ja ”Unforgettable”. Colen ura alkoi pianistina 1930-luvulla, ja vuosikymmenen lopulla hän kokosi oman trion. Hän alkoi myös laulaa, ja hänen samettinen äänensä saavutti valkoisenkin yleisön jakamattoman huomion.

1950-luvulla Cole siirtyi kaupallisemmille linjoille ja hänen levynsä kohosivat myyntitilastojen kärkeen Atlantin molemmin puolin. Cole kuoli uransa huipulla 1965, mutta hänen musiikkinsa jäi elämään eikä hänen suosionsa hiipumisesta ole merkkiäkään 2000-luvulle siirryttäessä.

Urallaan Cole joutui kokemaan nöyryyttävää syrjintäää ihonvärinsä vuoksi, mutta hän oli ensimmäinen musta artisti, joka sai oman TV-show’n. Kirjassa käydään lävitse Colen ura köyhän alabamalaisen pastorin pojasta Chicagon kautta Beverly Hillsiin, josta valkoiset naapurit yrittivät häätää hänet rotunsa tähden. Kirjan tekijät ovat haastatelleet Colen perhettä, muusikkotovereita ja lähipiiriä ja saaneet aikaan värikkään kirjan suositun muusikon uran eri vaiheista.

Kirjan lopussa on kattava diskografia.

Kuvaliite.

Suomennos: Jari Niittylä

1. painos

Art House Oy

WS Bookwell Oy - Juva 2001

Painaa pitkän matkaa yli 500g


VOITTOHUUTO ja PK. 5.95e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  On viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 5 vrk 10 h 20 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 5 vrk 10 h 20 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.