Kuvaus

Jan Parker - Jan Stimpson: Sisarussuhteet: Kilpailua ja rakkautta

  • Otava, 2004
  • Kovakantinen kirja, 230 sivua
  • Kirjaston poistokirja: kirjaston merkintöjä ja kannessa tarramuvoia. Muuten hyväkuntoinen kirja

Sisarusten väliset mustasukkaisuudet ja nahinat ovat tuttuja brittiläisille kasvatusalan ammattilaisille Jan Parkerille ja Jan Stimpsonille. Kirjassaan Sisarussuhteet he käsittelevät monipuolisesti varsinkin lapsuuden ajan perhesuhteita.

Parker ja Stimpson kertovat mm. siitä, miten lapsen sopeutumista uuteen sisarukseen voi helpottaa, miten lasten riidat voi ratkaista ja kuinka heidän yksilöllisyyttään voi tukea. Mukana on myös ohjeita erityistilanteisiin, kuten sisaruksen sairauteen tai vammaisuuteen, kaksosuuteen, avioeroon ja uusperheiden elämään. Teksti on käytännönläheistä ja esimerkkejä on runsaasti.

Kirjoittajat korostavat sisarussuhteiden merkitystä elämässä. He muistuttavat, että usein juuri sisarussuhde on elämämme pisin ihmissuhde; se voi kestää kauemmin kuin suhde vanhempiin, puolisoon tai lapsiin.

hakusanat: sisarukset perhe perhe-elmä sisaruksen saaminen sisarusten väliset suhteet mustasukkaisuus sisaret veljet lapsiperheet sisarusten väliset riidat nimittely sisarusten välinen kiusaaminen lapsen tunteet psykologia itsetunto suosiminen lapsen iidentiteetti ongelmat uusperheet avioero puberteetti teinit nuoret lapsen ystävät kaksoset kolmoset sairas lapsi perheessä vammainen lapsi perheessä

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

8 €
tai
Sulkeutuu 88 vrk 18 h 3 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

8 € Sulkeutuu 88 vrk 18 h 3 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.