Kuvaus

Voin postittaa ja ostaja maksaa postikulut! Jos huudat enemmän kuin yhden tuotteen, yhdistelen mielelläni postikuluja. Yritän postittaa mahdollisimman pian maksun näkyessä tilillä.  

Kaupat suoritetaan loppuun asti meilitse. Toivon nopeita kauppoja. Jos ostajan puolelta haku menee yli 2 päivän niin maksu tilille ja myöhemmin nouto. Myös postin kautta lähetettävien maksu 2 päivän sisällä jos muuta ei ole etukäteen sovittu. Vastaan meiliin yleensä nopeasti.

Huhtikuusta lokakuuhun toimitusaika voi olla viikosta kahteen viikkoon reissutyön ja kesälomien vuoksi. Kysy ennen huutamista jos haluat tietää mahdollisen postituspäivän. Ilmoitan postikulut kohdekohtaisesti heti huudon sulkeuduttua, jollei sitä ole erikseen ilmoitettu. Kysyttäessä myös.

 

Myynnissä myös muualla.

 

* * * * * * * KATSOTHAN MYÖS MUUT KOHTEENI * * * * * * * 

 

Janet Street-Porter: Tee mitä haluat!, Nemo 2009

Näin saat elämältä kaiken tuhlaamatta aikaa, rahaa ja vaivaa.
 

Englantilainen televisiokasvo ja kolumnisti Janet Street-Porter tunnetaan terävistä mielipiteistään ja tinkimättömästä asenteestaan. Neljästi naimisissa ollut kuusikymppinen nainen puhuu nyt suunsa puhtaaksi naisiin kohdistuvista turhista vaatimuksista, älyttömistä laihdutuskuureista, mahdottomista kauneusihanteista ja liian pienistä vaatteista, hersyvän huumorin ja kivenkovan elämänkokemuksen ryydittämänä.
 

Oman osansa saavat muotitoimittajat, trendikampaajat, valehtelevat myyntimiehet, tylsät kaverit sekä puolisot, jotka eivät tajua mistään mitään. Mutta ennen kaikkea JSP haluaa herättää naiset huomaamaan, että elämä on liian lyhyt, jotta siitä viettäisi päivääkään noudattamalla muiden laatimia sääntöjä. Hänen reipasta kieltäkin sisältävä teoksensa puhuttelee kaikkia naisia iästä ja asemasta riippumatta.

***
kirja antoi minulle tarvitun potkun persuksille. Juuri uudenvuoden jälkeen menetin työpaikkani ja tunsin oloni äärimmäisen epävarmaksi. Mielestäni olin vanha (33), työtön, läski ja ruma. Luettuani Janetin kirjan nauroin itselleni, koska olin ollut niin säälittävä. Pian ymmärsin, että tulen saamaan paremman työn, olen upea ja kukkeimmillani, poikaystäväni on upea mies ja meillä on hyvä suhde, josta minun tulisi olla kiitollinen. Maailmassa tapahtuu niin paljon kamalia asioita naisille, että elämä on tosiaankin liian lyhyt, että viitsisi murehtia pikkuasioita.Marie Claire -lehdessä

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
Sulkeutuu 16 vrk 17 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 16 vrk 17 h 28 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.