Tuote on myyty käyttäjälle penapik hintaan 3,95 €

Kuvaus

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

HYVÄSSÄ iskussa oleva ensipainos JARI ISOMETSÄ / HIIHTO / LAHDEN MM DOPING diggareille.

MAKSAA TILATESSA 32,05e + PK KATSO -> http://www.suomalainen.com/tietokirjat/urheilu-harrasteet/karpaasin-k%C3%A4ry-sku-p9511177036

Jari isometsä - Jari Porttila: KARPAASIN KÄRY

Karpaasin käry, on hiihtäjä Jari Isometsän kertomus Lahden MM-kisojen dopingskandaalista ja sen taustoista.

Isometsän mielestä hänelle on antanut tuomion järjestö (kv. hiihtoliitto FIS), joka on soveltanut sääntöjään. -Saimme kilpailukiellon menetelmästä (tiputus), joka ei ole kiellettyä. Aine (Hemohes) ei ole kielletty, koska se oli sallittujen aineiden listalla, Isometsä perustelee.

Kirjan painotus on Lahden tapahtumissa. Kirjassa mm. kerrotaan,miksi Isometsä sanoi ensimmäisessä dopingtiedotustilaisuudessa sunnuntaina 17. helmikuuta, että hän kantaa yksin vastuun.Tuossa vaiheessa ei muista tapauksista ollut tietoa. Kyrö halusi tulla jakamaan vastuuta, mutta Isometsä kielsi.

Tästä sovittiin nk. saunasopimuksella, jonka ovat kirjan mukaan allekirjoittaneet Kyrö ja entinen lajijohtaja Antti Leppävuori.

Kirjassa vihjataan dopingansasta, ja mainitaan norjalaisten vaatimuksista koko Suomen joukkueen testaamiseksi. Kirjassa kerrotaan, kuinka Kyrö tarkisti ennen kisoja neljältä asiantuntijalta, voiko plasmalaajentajista (mm. Hemohes) jäädä kiinni, ja uskoi, ettei voinut.

---------------------

Jari Isometsä on kirjoittanut yhdessä Jari Porttilan kanssa kirjan Karpaasin käry taustoista jotka johtivat Lahden dopingskandaaliin. Jari Isometsä on toistuvasti kieltänyt dopingin käytön ja on ollut yhtenä asianosaisena doping-oikeudenkäynnissä. Kesäkuun 8. päivä 2011 lääkäri Pekka Koponen ilmoitti tosin toimittaneensa Jari Isometsälle EPO-hormonia, joka kuuluu kiellettyihin doping-aineisiin. Koponen väitti 8. kesäkuuta 2011 Nelosen uutisissa, että Jari Isometsä valehteli edellisenä päivänä oikeudessa dopingin käytöstään.

1. painos

(c) 2002 Werners Söderström Osakeyhtiö

VOITTOHUUTO ja PK.  1,80e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.  

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,95 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 29.12.2017 19:17

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.