Kuvaus

[reAC0617] 

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen, OK  ISKUSSA OLEVA  kovakantinen ensipainos "KIRJASTON POISTO" Jalkapallo / JARI "LITTI" LITMANEN diggareille.

Jari Litmanen & Hannu Teider: KULTAKENKÄ - Tie mestaruuteen

Kirja kertoo, miten Jari Litmanen toteutti koulupoikaunelmansa, ja kuinka hän ylitti kynnykset maailman suosituimman urheilulajin ammattikentille.

Jari Litmanen pelasi 16-vuotiaana ensimmäiset ottelunsa Lahden Reippaan mestaruussarjamiehistössä. Seitsemän vuotta myöhemmin hän oli jo Ajaxin suosittu jalkapallotähti ja Hollannin pääsarjan maalikuningas. Jari teki suomalaisen jalkapallon historiaa, kun hän ensimmäisenä suomalaisena pelasi 24.5.1995 Wienissä Europaan mestarijoukkueiden cupin loppuottelussa, jossa Ajax voitti AC Milanin.
   Jo koulupoikana Jari ilmoitti haluavansa ammattijalkapalloilijaksi. Kirja kertoo miten hän toteutti unelmansa ja ylitti kynnykset maailman suosituimman urheilulajin ammattikentille.

1. painos

WSOY

WSOY:n graafiset laitoksen Juva 1995

LAHDEN REIPAS - MYPA - HJK - AMSTERDAM AJAX - FC BARCELONA - FC LIVERPOOL - ROSTOCK - MALMÖ - SUOMEN JALKAPALLO MAAJOUKKUE

VOITTOHUUTO ja PK.  3.75e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.  

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12. 

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta pyrin silti aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,75 €
Sulkeutuu 63 vrk 2 h 2 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,75 € Sulkeutuu 63 vrk 2 h 2 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.