Kuvaus

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.


KUVANMUKAINEN, OK  ISKUSSA OLEVA opus Jari Tervon diggareille.


Jari Tervo - Jukka Kuikka: Uusi julkkiskirja nimellisiä pakinoita.

Nimellisiä pakinoita
Kuka julkkis antoi tekotisseille kasvot? Kuka taiteilija saa Wuoristo-tukea? Onko vaikeata tulla tähdeksi laulamalla kuin kymmenvuotias tyttö, mutta samalla nenään? Kenen pitäisi keskittyä opettamaan isänmaallisuutta poliisikoirille? Kenen Bemarillaan elämöivän iskelmäöykkärin suosio on esimerkki siitä, että miljoona varhaisdementikkoa voi olla väärässä? Kenen huomattavin taiteellinen saavutus oli näyttää ala-apuviivansa Playboyssa?
Uudessa Julkkiskirjassa Jari Tervo ja Jukka Kuikka esittelevät kovin kourin ja lempein mielin yli kaksisataaviisikymmentä julkkista ja heidän kiistattomat saavutuksensa. Jos olet Uudessa Julkkiskirjassa, olet julkkis. Jos et, jatka ponnistelujasi.


1. painos

WSOY - Kirjapainoykisikkö

Juva 1998

VOITTOHUUTO ja PK. 2.00e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12. 

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta pyrin silti aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 4 h 9 min 59 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1,95 € Sulkeutuu 4 h 9 min 59 s

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.