Kuvaus

Kuvan pehmeäkantinen kirja, sisältää osat Takamäki 4-6

Rikoskomisario Takamäen johtama murharyhmä saa eteensä yhä vaikeampia tapauksia. Taistelu rikollisuutta vastaan on raakaa ja raskasta työtä, josta sankaruus on kaukana. Takamäki on valmis pistämään kaikkensa peliin, ja myös hänen tärkeimmät työtoverinsa ylikonstaapeli Joutsamo ja alamaailman tunteva atarimies Suhonen ovat valmiita uhraamaan paljon rikosten selvittämiseksi.

Kolme Takamäki-romaania yksissä kansissa:

  • Todennäköisin syin

Nuori arabipoika pahoinpidellään kuoliaaksi helsinkiläisessä porttikäytävässä. Kun silminnäkijältä saadaan kuvaus "arabin näköisestä" tekijästä, rikoskomisario Kari Takamäki alkaa tutkia tapausta rasistisena rikoksena. Tutkimuksen edetessä alkaa kuitenkin paljastua kytkentöjä kansainväliseen terrorismiin.

Maahanmuuttajien taustoja selvittäessään Takamäki joutuu törmäämään moniin ennakkoluuloihin - eikä vähiten omiinsa. Oudot käänteet askarruttavat, eikä mikään enää olekaan niin kuin poliisit alussa olettivat. Tapaus vie Takamäen ja hänen murharyhmänsä pelon, rasismin ja terrorismin maailmaan.

  • Likainen kaupunki

Lämpimänä heinäkuun yönä Helsingissä rikospoliisin murharyhmää tarvitaan palopaikalla, kun rekasta löytyy hiiltynyt ruumis. Lomaa odotteleva rikoskomisario Kari Takamäki toivoo, että kyse olisi onnettomuudesta, mutta Takamäen toive ei toteudu. Tuntematon mies on murhattu heroiinilla.

  • Tuli on tuhonnut tekniset todisteet, mutta rekka selviää virolaiseksi. Takamäen tutkijat ovat taas visaisen jutun keskellä, kun heidän pitää selvittää kuka on halunnut tappaa virolaisen rekkakuskin ja miksi. Ja onko surmattu edes se, joksi häntä luullaan. Väkivallan vaara kasvaa, kun juttuun nivoutuu Pääkalloprikaati-liivijengin miehiä. Jännittävän ja kovaotteisen dekkarin maailma laajenee Helsingistä Viroon ja Saksaan
  • Mitään salaamatta

Alatason kokaiinikauppias on ammuttu asuntonsa eteiseen Helsingin Alppilassa. Tappaja on saatu kiinni, mutta murharyhmä on varman, että taustalta löytyy jotakin muuta. Kenen käskystä nuori mies sai luodin otsaansa? Kuka oli keikkakuskina?

Tappaja ei puhu, mutta naapurissa asuva 12-vuotiaan tytön äiti Mari Lehtonen lukee murhasta lehden pikku-uutisesta, ja kuljettajan kuva on piirtynyt kristallinkirkkaasti hänen muistiinsa.

Helsingin rikospoliisin murharyhmä on tyytyväinen, kun juttuun saadaan nivotuksi kovan luokan ammattirikollinen Jari Korpi. Mari Lehtosen osalta tilanne ei osoittaudu niin hyväksi

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 101 vrk 21 h 40 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

11 € Sulkeutuu 101 vrk 21 h 40 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.