Kuvaus

KATSO KOHTEEN YKSITYISKOHTAISIA LISÄKUVIA (5kpl) ALEMPANA, kohteen kuvaustekstin jälkeen!!! ERITTÄIN MIELENKIINTOINEN VANHA DOKUMENTTI, JATKOSOTA ALKAA!!! PALVELUKSEENASTUMISMÄÄRÄYS UUSIKAUPUNKI LAITILA ALUE, VAKKA-SUOMEN SUOJELUSKUNTAPIIRI 18.6.1941. Käskyn mitat noin postikortti kokoa, leveys 14,8cm ja korkeus 10,5cm. Materiaali, ei ohutta paperia, vaan paremminkin paksumpaa kartonkityyppiä, taitettu keskeltä. Kaksipuolinen, molemmin puolin tekstiä(kts. lisäkuvat). Etupuolella harvinaiset leimat UUSIKAUPUNKI, 18.6.1941, VAKKA-SUOMEN SK PIIRI. Tämä on toiminut myös matkalippuna. Aikamoinen on ollut silloin vauhti, tämän käskyn saadessaan on sotilaan pitänyt lähteä matkaan heti 5 tunnin kuluessa!!!  

Nettilinkki Jatkosotaan https://fi.wikipedia.org/wiki/Jatkosota

Katso erittäin tarkat lisäkuvat alempaa, joista kunto ja yksityiskohdat tulevat erittäin hyvin esille! Mikäli haluat tulla tutustumaan esineeseen ennen kohteen sulkeutumista, niin ota yhteyttä. Myyjä: Oy Kauppahuone Ducat Ab Ltd. Sijainti: Uusikaupunki.

TERVETULOA HUUTAMAAN!!! KATSO ja KLIKKAA MYÖS MUUT ERITTÄIN MIELENKIINTOISET JA ERIKOISET KOHTEENI

Katso myyjän kaikki kohteet

ESINEILLE TÄYSI 100% PALAUTUSOIKEUS. Ostaja maksaa lähetyksen, postikulut kotimaassa Postin hinnaston mukaan joko tavallisella 1LK kirjeellä 1,40eur tai kirjatulla kirjeellä(seurantakoodi) 8,60eur. Maksu 3vrk sisällä kohteen sulkeutumisesta ja lähetän välittömästi, kun rahat näkyvät tilillä. Nouto ja käteismaksu myös mahdollinen. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin. INTERNATIONAL BIDDERS WELCOME!!! Payment methods(I only accept) Bank wire transfer (IBAN and BIC/SWIFT) or Cash, advance payment.

 

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Huutokauppa

Lähtöhinta:
50 €
Sulkeutuu 1 vrk 8 h 32 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 50 € Sulkeutuu 1 vrk 8 h 32 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.