Tuote on myyty käyttäjälle HohWehu hintaan 400 €

Kuvaus

Poistoerä LP-levyjä -  yhdellä huudolla myyn siis tuhat käytettyä lp äänilevyä ..

Mukana on musiikkia laidasta laitaan:

Pop, Rock, Jazz , Disco, Soul ja Viihde -- Iskelmiä ja Klassista. Kysymyksessä on siis alkuperäistavaraa 1970- 1980- ja 1990-luvuilta. Mukana valikoimaassa on tunnettuja  artisteja, kuten  Elvis, Dolly, Kenny Rogers, Rod Stewart, Eurythmics, Willage People, Glenn Miller, Tina Turner, Platters, Diana Ross, Commodores, Elton John, Bette Midler, Bee Gees, Barbara Streisand, Cliff Richard ja paljon muuta -- Artisteja on satoja erilaisia - mutta ---haluan rehellisesti kertoa että kaikki tämä poistoerän artistit eivät ole yhtä tunnettuja kuin tässä mainitut.

Mukana on myös eri artistien kokoelmia ja pieni erä klassista musiikkia. Myös jonkin verran kotimaisia viihde  levyjä on mukana. Muutama maxisinkku saattaa olla mukana.

Kuvat ovat levykaupamme hyllyistä - kysymyksessä on vastaavaa tavaraa- en kuitenkaan lupaa että  kaikki kuvissa näkyvät levyt ovat mukana tässä erässä.

Levyjen kunto vaihtelee- mukana on täysin uudenveroisia levyjä mutta mukana voi olla myös kuluneita kansia ja enemmän soitettuja  älppäreitä. Levyjen kansissa saatta olla hintalappuja ja muita kerkintöjä.

Tässä erässä ei ole mukana hengellistä musiikkia eikä puhelevyjä. Lähes kaikki levyt ovat erilaisia - isoa määrää samaa levyä siis ei ole mukana.  Levyt ovat  Lauttasaaren levykaupamme alennustiskistä - lähes kaikki levyt on poistettu kaupan valikoimasta  jossa ne ovat aikaisemmin maksaneet 3-9 euroa per kpl. Katso tarkemmin  http://www.vinylmusic.fi

Tässä nyt hyvä tavaraerä jälleenmyyjälle , esimerkiksi  kirpputori kauppiaalle.

Tämän erän ostaja noutaa levyt Lauttasaaresta ( Melkonkatu 18) - heti kun huutokauppa on sulkeutunut. Huomaa että levyerä on iso ja levyt painavat yhteensä noin 140 kg. Viisi tai kuusi laatikkoa - jokainen painaa 20-30 kg.

Tavarat ovat levykaupassamme Lauttasaaressa- Melkonkatu 18 -  Jos haluat lisätietoja tästä poistoerästä niin tervetuloa kauppaamme katsomaan ja kysymään lisää..

Mega levykauppa Melkonkadulla 18 on auki kesällä joka keskiviikko klo 12.00 -18.00 ja joka lauantai klo 11.00 -16.00.

Meillä on 200m2 täynnä äänilevyjä lattiasta kattoon.

Jos taas olet keräilijä ja etsit harvinaisia LP-levyjä, sinkkuja tai CD-levyjä niin tervetuloa levykaupaamme- jossa  tämän hetken jätti-valikoimassa on  yli 60.000 äänitettä. Lp -levyjä, CD-levyjä ja sinkkuja 45 rpm.Tervetuloa ! Ostamme myös levyjä - tuo silloin levysi kauppaan ja saat niistä heti tarjouksen.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
400 €
Ilmoitus on sulkeutunut 6.8.2020 13:44
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.