Tuote on myyty käyttäjälle Zerobit hintaan 285 €

Kuvaus

Levykaupan poistoerä - tuplakappaleita ja muuta varastosta.

Ostat siis 1000 LP-levyä yhdellä huudolla.

Hieno erä jälleenmyyjälle tai kirpputori kauppiaalle..

Levyerä on pakattu 5 isoon laatikkoon - jokaisessa noin 200 LP-levyä. Yksi laatikko painaa  n. 26 kg - ja koko erä painaa siis n. 130 kg.

Mukana on musiikkia laidasta laitaan: poppia, rokkia, viihdettä, discoa, jazzia, klassista, iskelmiä ja paljon muuta.

Valikoimassa on ulkomaalaisia poplistan tähtiartisteja sekä  myös suomalaisia iskelmätähiä 1900-luvun loppupuolelta.

Mainitsen tässä muutamia  artisti-esimekkejä : 

Abba, Eurtythmics, Kenny Rodgers, Elvis, Status Quo, Tom Jones, Glenn Miller, Rod Stewart,  Billy Idol, Olivia Newton-John, Bee Gees, Manhallan Transfer, Bill Haley, Fats Domino, Harry Belafonte, Paul Young, Pat Benatar, Andy Williams, Marianne Faithful, Bette Midler, Pointer Sisters, Cat Steven, Platters, Gloria Gaynor, Diana Ross, Beach Boys, Billy Joel, Jennifer Rush, Barbara Streisand, sekä kymmenkunta kotimaista iskelmätähtiä 1990-luvulta. Kotimaista musiikkia on mukana noin 15% koko erän määrästä. Valtaosa on siis ulkolaista poppia.

Haluan kuitenkin rehellisesti ilmoittaa että mukana valikoimassa on myös vähemmin tunnettuja LP-levyjä ja artisteja!

Valtaosa LP-levyistä on 1980- ja 1990-luvulta. Myös kokoelmalevyjä ( eri artistit samalla levyllä) löytyy tästä erästä - muutamia LPn kokoista maxia voi olla mukana ja myös pieni määrä klassista musiikkia.  Samaa levyä ei ole monta kappaletta- jotain levyä voi löytyä samaa pari kappaletta, mutta valikoima on todella  laaja!

Levyt ovat käytettyjä ja niissä saatta olla kansissa merkintöjä tai hintalappuja. Myös kuluneita kansia ja paljon soitettuja levyjä on mukana - mutta suurin osa levyistä on  hyvää ja siistiä tavaraa.

Valokuvat ovat vain esimerkkejä (kuvat ovat kaupan hyllyistä)  - en voi luvata että kaikki kuvassa olevat LP-albumit löytyvät tästä erästä.

Levyt ovat levykaupan ylijäämävarastosta - siis tuplakappaleita. Ovat olleet aikaisemmin myytävänä kaupassamme  5 euron  kappale-hinnalla.

Levykauppa ostaa jatkuvasti hyviä LP-levyjä - joten tervetuloa myös myymään meille. Hyvistä LP-levyistä maksamme hyvän hinnan!

Lauttasaaren Levykauppa - osoite Itälahdenkatu 20. Kauppa on auki joka keskiviikko  klo 12-18 ja joka lauantai klo 11-16. katso;   www.vinylmusic.fi

Ostaja noutaa levyt Lauttasaaren levykaupasta heti kun huutokauppa on päättynyt. Levykaupasta voit kysyä tästä erästä lisää!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
285 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.1.2021 11:37
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.