Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

[AC0816]

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva kovakantinen ensipainos TOMMI LÄNTINEN / BOYCOTT / FABRICS jne.. diggareille.

KAUPASSA 24,95e -> KATSO  http://www.suomalainen.com/webapp/wcs/stores/servlet/fi/skk/t%C3%A4%C3%A4-on-my%C3%B6s-mun-maailma-p9525601072
 

Jay Jay Leskinen: Tää on myös mun maailma - Tommi Läntinen ?

Tommi Läntisen taival musiikin areenoilla on kestänyt 25 vuotta. Mikä ajaa pehmeän karheaa artistia eteenpäin omaa polkuansa pitkin? Radiotoimittaja Jarmo "JayJay" Leskinen valottaa tässä kirjassa verevästi, miten punatukkainen porilainen poliisin poika hyppää tuntemattomaan uskoen omaan asiaansa ja musiikillisiin kykyihinsä. Kertomus rakentaa kuvan rokkarista, joka ei sovi tyypillisiin raameihin, vaan etsii ja löytää itselleen oman näköisensä tavan ilmaista musiikkia. Se on tarina miehestä, ihmisestä, muusikosta ... ja rokkarista.

1. painos

Otavan Kirjapaino Oy - Keuruu 2005

VOITTOHUUTO ja PK.  3.25e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.  

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.12.2017 21:43

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.