Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

[0116]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

HYVÄSSÄ ISKUSSA OLEVA kovakantinen ensipainos Arabi / Muslimi tai heidän kultturien diggareille.

MAKSAA TILATESSA 22.50e + PK. KATSO -> https://www.booky.fi/tuote/jean_sasson/prinsessa_sultana_saudihovin_kapinallinen/9789510236512

Jean Sasson: Prinsessa SULTANA - saudihovin kapinallinen 

Prinsessa Sultana on pyytänyt amerikkalaista lehtinaista Jean Sassonia olemaan hänen äänensä vielä kolmannen kerran kirjassa Prinsessa Sultana saudihovin kapinallinen.
Jean Sasson asui yli kymmenen vuotta Saudi-Arabiassa, missä hän työskenteli muun muassa Kuningas Fasalin erikoissairaalassa ja tutkimuslaitoksessa yli neljä vuotta. Sinä aikana hän tapasi Saudi-Arabian laajan kuningassuvun monia jäseniä. Prinsessa Sultana al-Saudin ja Jean Sassonin välille syntyi niin luottamuksellinen ystävyys, että prinsessa uskalsi paljastaa kiihkeän toiveensa ja halunsa saada muutos maansa julmasti kohdeltujen naisten elämässä.
Sasson on kirjoitanut prinsessan äänenä maailmanlaajuiset menestyskirjat Prinsessa (1993) ja Prinsessan tyttäret (1994). Jälkimmäisessä paljastui, etteivät edes prinsessan omat tyttäret ole välttyneet feodaalisilta ennakkoluuloilta, joita Saudi-Arabiassa tunnetaan naisia kohtaan. Kertoessaan tarinansa länsimaiselle kirjoittajalle Sultana on ottanut tietoisen riskin ja vaarantanut sekä oman että lastensa hengen maassa, jossa nainen voi saada kuolemantuomion vähemmästäkin.

1. painos 

Suomentanut Liisa Paakkanen

WSOY - Kirjapainoyksikkö Juva 1999

Asiasanat: henkilöhistoria kuninkaalliset kuningashuoneet naisen-asemanaiset islam arabimaat 

VOITTOHUUTO ja PK.  3.05e  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. En ole ennustaja, enkä ole Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.12.2017 12:41

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.