Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

TEKIJÄ: Hawkins, Jeff
TEOKSEN NIMI: Älykkyys : uusi tieto aivoista ja älykkäät koneet (UUSI)

Kustantaja: Edita
Painovuosi: 2005
Painos: 1
Teoksen kuntoluokitus: K5 (uusi)
Kieli: suomi
Sivumäärä: 256
Sidostyyppi: Sidottu, kuvakannet (kovakantinen)
Alkuteos: On intelligence : how a new understanding of the brain will lead to the creation of truly intelligent machines
Teoksen mitat: korkeus: 235mm, leveys: 158mm, paksuus: 16mm, paino: 522g
Asiasanoja: älykkyys ; luovuus ; tietoisuus ; aivot

Muuta: Uusi ja lukematon kirja

Takateksti: Tekoäly ja muut aiemmat yritykset korvata ihmisäly ovat epäonnistuneet. Älykkyyskirjan kirjoittaneen Jeff Havvkinsin mielestä niiden virhe on siinä, että on yritetty jäljitellä ihmisen käyttäytymistä ymmärtämättä, mitä älykkyys todella on. Hän esittää kir- jassaan kattavan teorian ihmisen aivojen toiminnasta ja selittää, kuinka sen pohjalta voidaan lopulta rakentaa älykkäitä koneita. Kirjan sanoma on, että aivot eivät ole tietokone, joka työstää tuloksen niihin syötetystä panoksesta. Aivojen - erityisesti aivokuoren - keskeisin tehtävä on toimia muistina, jonka avulla ennustetaan ympäristön tapahtumia. Aivot luovat jatkuvasti odotuksia siitä, mitä ne seuraavaksi havaitsevat. Jeff Havvkins on yksi Piilaakson arvostetuimmista tietokonesuunnittelijoista ja alan yrittäjistä. Hän on kehittänyt PalmPilot kämmenmikron, Treoälypuhelimen ja muita kämmenlaitteita. Hän on luonut Redvvood Neuroscience Institute tutkimuslaitoksen edistämään muistin ja kognition tutkimusta. Kirjan lennokas tyyli innostaa neurotieteistä, psykologiasta, aivotutkimuksesta ja älykkäiden koneiden rakentamisesta kiinnostuneita. Teos on kirjoitettu yhdessä The New York Timesin tiedetoimittajan Sandra Blakesleen kanssa ja on vaikeasta aiheestaan huolimatta helposti avautuva. Suomalaisen laitoksen saatesanat on kirjoittanut akatemiaprofessori, FT Mikko Sams.

TOIMITUSKULU: 5,9 euroa (750g kirjepostituksena vahvassa kartonkipakkauksessa). 7,9 euron postikululla toimitamme niin monta tuotetta kuin haluat. Ulkomaille tilatessasi kysy erikseen postikulu.


Tutustu myös verkkokauppaamme www.finlandiakirja.fi, mistä voit tilata suoraan verkko- ja korttimaksulla, laskulla, mobiilimaksulla, erämaksulla, PayPalilla sekä bittirahalla. Toimitustapoina sekä Schenker, Posti että Matkahuolto (myös kotiinkuljetuksella). We ship all over the world!

Katso myyjän muut saman tuoteryhmän kohteet
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

16 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.10.2018 4:08
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.