Kuvaus

"Wladek Koskiewicz syntyi huhtikuun 18. päivänä 1906 mustalaisnaisen aviottomana poikana puolalaisessa metsässä. William Lowell Kane syntyi samana päivänä arvostetun pankkiiriperheen hartaasti odotettuna ainooana perillisenä bostonilaisessa hienostosairaalassa. Wladek kokee köyhyyden, sodan kauhun, Siperian vankileirien kurjuuden ja vihdoin piinallisen pakoretken, jonka lopullisena päätepisteenä on Yhdysvallat.

William puolestaan kasvaa ja varttuu suunnitelmallisesti rahan suojaamassa maailmassa. Molemmat ovat kunnianhimoisia. Molempien päämääränä on rikkaus ja valta. Luontaisen rohkeutensa ja ankeusvuosina kasvaneen sitkeytensä avulla Wladek raivaa tiensä menestyväksi suurliikemieheksi. Williamista kehittyy älykäs ja tarkkavainuinen sijoittaja USA:n pankkimaailman huipulle.

Se päivä, jolloin Wladek Koskiewicz ja William Kane kohtaavat toisensa, muuttaa molempien elämän. Leppymättömien yhteentörmäys aiheuttaa riidan, joka kasvaa vihaksi. Viha kalvaa molempia neljäkymmentä vuotta ja kypsyttää näyttämön lopulliselle, tuhoavalle kohtaamiselle. Kohtaamiselle, joka järisyttää Yhdysvaltojen koko rahamaailmaa."

1993. 372 sivua. Sidottu.

Suuri Suomalainen Kirjakerho

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1 €
Sulkeutuu 107 vrk 5 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1 € Sulkeutuu 107 vrk 5 h 50 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.