Kuvaus

[AC0606]

HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva kovakantinen ensipainos Hilton hotelli suvun / Paris Hiltonin diggareille.

MAKSAA KAUPASSA 34,95e -> KATSO  http://www.suomalainen.com/webapp/wcs/stores/servlet/fi/skk/hiltonin-suku-conradista-parisiin
 

Jerry Oppenheimer: Hiltonin suku Conradista Parisiin

Enkelimäisen kaunis Paris Hilton on kaikkialla: hän levyttää, esiintyy huippumallina, hänellä on oma tv-show... Mistä tämä kunnianhimoinen ja estoton hotellisuvun vesa oikein ponnistaa? Hiltonin suku - Conradista Parisiin kertoo Parisin ja hänen perheensä uskomattomalta kuulostavat taustat koomisine ja traagisine piirteineen. Paris saattoi aloittaa julkisuusuransa olemalla famous for being famous, kuuluisa siitä, että hän on kuuluisa - mutta nykyään Paris Hilton on miljoonabisnes. Hiltonin suku on ollut värikästä väkeä jo ennen Parisin aikaa. Suvun miesten avioliitot Elisabeth Taylorin ja Zsa Zsa Gaborin kaltaisten kaunottarien kanssa, Hugh Heffnerin Playboy Mansionissa viihtyvät suvun naiset... Koko Hiltonin dynastian takana on Conrad Hilton, joka rakensi maailmanlaajuisen imperiuminsa 1930-luvun laman aikana ja oli itsekin ristiriitainen persoona aiheuttaen lehtiotsikoita. Hiltonien suvun intiimi tarina kertoo shokeeraavan nousun köyhyydestä glamouriin ja maineeseen. Muhevia tarinoita ja perhesalaisuuksia riittää, eikä Jerry Oppenheimer ujostele kertoa niitä. Oppenheimer on aiemmin kirjoittanut elämäkerrat Rock Hudsonista, Barbara Waltersista, Seinfeldistä sekä Bill ja Hilary Clintonista.

1. painos

Suomennos Elina Pirinen

Gummerus Kirjapaino Oy - Jyväskylä 2007

KIRJA PAINAA YLI 500g

VOITTOHUUTO ja PK. 5.95e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.   

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16,  02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavastoi en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

7,95 €
Sulkeutuu 104 vrk 13 h 40 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,95 € Sulkeutuu 104 vrk 13 h 40 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.